Ce joburi au avut vedetele de la Hollywood inainte de a deveni celebre?

megan foxPutina munca nu strica, nu? La fel ne-am gandit si noi si, in plus, munca este pentru toata lumea, indiferent de statutul social pe care il ocupa cineva in societate. La fel ca noi, multe dintre celebritatile de peste Ocean nu s-au nascut in puf.

Bine, facem o exceptie in cazul lui Paris Hilton care chiar s-a nascut intr-o familie foarte bogata. Cert este ca majoritatea vedetelor au trebuit sa munceasca din greu inainte de a cuceri Hollywoodul. Veti ramane surprinsi sa aflati ce au fost celebritatile inainte de a deveni ceea ce sunt astazi, staruri internationale. Cititi intreg materialul si invatati de la vedete ca… celebritatea se castiga greu. 🙂 Enjoy!

 • Megan Fox

V-o imaginati pe aceasta bomba sexy deghizata intr-o … banana? Aceasta este tinuta pe care Megan o purta atunci cand promova niste piureuri comerciale.

 • Miley Cyrus

Veti fi, probabil, surprinsi sa aflati ca, inainte de a fi vedeta, Miley Cyrus a spalat toalete. WC-uri! Da! Inainte de a deveni un star de talie international, datorita rolului lui Hannah Montana, Miley spala toalete pentru a mai castiga un ban. Ei bine, morala este: NU intotdeauna este bine sa fii fiica unui star country, iar Miley a aflat asta pe pielea ei.

 • Harrison Ford

Plictisit si obosit de atatea castinguri pentru roluri minore, Harrison a invatat tehnici de dulgherit impreuna cu sotia si copiii sai. A existat chiar o perioada in care a construit mobilier pentru George Lucas si Francis Ford Coppola … si restul.

 

danny devito

 • Danny DeVito

Un actor de calibrul lui, frizer in salonul surorii sale, cam greu de crezut, nu? Stim, si noua ni s-a parut ciudat, insa se pare ca aceasta este realitatea. Da, Danny DeVito a fost frizer.

 

 

Michael Clarke Duncan

 • Michael Clarke Duncan

Bodyguarzii nu arata ca Kevin Costner, dar arata ca Michael Clarke Duncan. Se pare ca acesta a fost garda de corp a lui Will Smith, Jamie Foxx, LL Cool J si Notorious BIG.

 • Madonna

Greu de imaginat ca Madonna a facut si altceva decat muzica si show. Se pare ca aceasta, in timp ce era la New York si se lupta sa devina dansatoare profesionista, s-a vazut nevoita sa lucreze ca si chelnerita la Dunkin’ Donuts – celebru lant american de fast-food. Acesta este, probabil, singurul punct comun cu Lise Dion.

 • Warren Beatty

Actor premiat cu un Oscar, regizor si producator la Hollywood, Warren Beatty si-a inceput cariera… prinzand sobolani. Da, ati citit bine. Pe cand lucra la Teatrul National din Washington, Warren avea sarcina de a captura sobolanii care isi faceau “case” in incinta teatrului.

brad pitt

 • Brad Pitt

Unul dintre cei mai frumosi barbati de pe planeta si-a ascuns frumusetea sub un costum de pui, pentru a face  publicitate restaurantului la care era angajat. Slava Domnului ca si-a scos acel costum ca sa avem si noi ce admira. “Pui, pui, pui”, putin cam ciudat, nu?

 

 • Steve Buscemi

Chiar daca nu arata ca un erou, Steve a fost pompier timp de patru ani, in anii ’80. El chiar a revenit la unitatea sa dupa evenimentele nefericite din 11 septembrie 2001, pentru a da o mana de ajutor. Asa, da!

 • Hugh Jackman

 50 de dolari pe spectacol, atat cerea Hugh Jackman pentru a distra copiii. Se pare ca jobul de clovn nu i-a placut atat de mult, pentru ca s-a orientat repede catre actorie. Si bine a facut, pentru ca astazi este actor si producator australian si este implicat in proiecte de film, teatru muzical si televiziune.

johny deep

 • Johnny Deep

“Buna ziua, numele meu este Johnny Depp. Ce produs va intereseaza?” Recunoaste, ai fi spus ca te intereseaza un anume produs doar ca sa mai tragi de timp si sa ii mai auzi vocea. Se pare ca Johnny a lucrat la un call center inainte de a primi un mic rol in “Nightmare on Elm Street”.

beyonce

 •  
 • Beyonce

Inainte de a fi recunoscuta pentru talentul sau muzical si pentru buclele sale minunate, Beyonce a fost nevoita sa mature podelele salonului de coafura detinut de mama sa.

 

 • Eva Mendes

Si Eva Mendes este una dintre celebritatile de peste Ocean care s-au vazut nevoite, pentru o perioada, sa-si ascunda frumoasele chipuri pentru a castiga bani. Se pare ca frumoasa Eva a lucrat pentru lantul Hot Dog imbracata intr-un costum albastru si galben. Eu zic sa ne ramana in memorie imaginea ei de acum si nu de pe vremea aceea. Nu este prea placut…

 • Sean Connery

Inainte de a deveni cel mai faimos spion din lume, Sir Connery vindea lapte in Scotia. El a fost, de asemenea, si sofer de camion si zidar. Se pare ca Sean Connery este omul bun la toate. Ne place!

 • Rachel McAdams

“Doriti si sos la cartofii prajiti?” Da, Rachel McAdams a lucrat trei veri la rand la McDonalds.

 

Acestea fiind spuse, un singur lucru ar mai fi de adaugat, si acela este ca aparentele insala.

 

Text: Andreea Popescu