Ce mesaj ascunde rochia Ducesei de Cambridge de la premiera filmului Bond

Premiera Bond – No Time To Die – a adunat la Royal Albert Hall în Londra membrii distribuției, dar și o mulțime de alte vedete, alături de membrii familiei regale a Marii Britanii. Vedeta serii a fost de departe ducesa de Cambridge, care a avut o apariție demnă de o prințesă.

Glam marca Bond! Cât a costat ținuta ducesei Kate?

Kate Middleton nu doar că a ales să poarte o rochie de lux, ci a reușit să creeze și o poveste cu ajutorul acesteia. Se pare că ducesa s-a inspirat după ținuta purtată în urmă cu 36 de Lady Diana, la premiera unui alt film din seria „James Bond”.

Farmaciștii Catena recomandă șervețele demachiante 3 în 1 de la Cyclax, special concepute pentru a îndepărta machiajul de pe față și rimelul rezistent la apă.

Prințesa Diana, la premiera filmului „A View To Kill” a purtat o rochie asemănătoare, dar argintie. Se pare că ducesa a vrut să transmită un mesaj prin intermediul ținutei alese.

Până și accesoriile purtate de Kate Middleton au fost inspirate după cele a regretatei Lady D. Aceasta a ales să poarte o pereche de stilleto metalici și cercei în aceeași nuanță cu rochia, lucru făcut și de prințesa Diana în urmă cu 36 de ani.

Iulia Mirică

Foto: google images, pagesix.com,