Ce nu știai despre Love Island România!

Love Island

Love Island România ajunge în curând la PRO TV. Mai multe persoane singure vor trăi cea mai intensă aventură a vieții lor în formatul de televiziune care a făcut istorie în toată lumea.

Iată câteva lucruri pe care nu le știai despre Love Island!

  1. Succes internațional. Love Island este un format de televiziune care a cucerit milioane de telespectatori din peste 25 de țări – Australia, Marea Britanie, Grecia, Cehia, Finlanda, Israel, Olanda, Germania sau SUA sunt doar câteva dintre teritoriile unde acest show a făcut istorie.
  2. Concurenții vin să descopere dragostea adevărată. Show-ul se bazează pe intenția mai multor persoane singure care vin în show pentru a trăi o experiență de neuitat și pentru a-și găsi jumătatea perfectă.
  3. Trăiesc într-o vilă de lux. Concurenții vor locui 24 de ore din 24 într-o vilă de lux, dintr-o locație exotică, vor fi urmăriți pas cu pas în mijlocul celor mai sexy alegeri, nu vor avea contact cu exteriorul și nici cu cei de acasă.
  4. Nu au voie să fie singuri pe insulă. Încă din primele ore petrecute în Love Island România, fetele și băieții vor decide alături de cine formează un cuplu. Concurenții nu au voie să fie singuri în show, iar dacă din vreun motiv o persoană nu formează o pereche, riscă să părăsească vila.
  5. 30 de cupluri și 7 copii. În urma participării la acest show la nivel international s-au format aproape 30 de cupluri care au rămas împreună până-n prezent, 6 dintre ele și-au oficializat legal relația, iar 7 copii s-au născut în urma iubirii descoperite pe insulă.

Farmaciştii Catena recomandă Potent Forte de la Naturalis pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii sexuale

 Foto PR