Ce nu stiai despre rolul Juliei Roberts din „Pretty Woman”

Ce nu stiai despre rolul Juliei Roberts din Pretty WomanPretty Woman este unul dintre acele filme pe care le urmaresti oricand si oricum cu mare placere. Frumusica Julia Roberts si sarmantul Richard Gere sunt doi actori pe care pur si simplu nu ai cum sa nu ii indragesti, iar personajele Vivian si Edward nu au cum sa nu te cucereasca.

Daca ar fi sa vorbim despre lucrurile mai putin stiute despre aceasta productie, as incepe prin a va spune ca titlul initial s-a dorit a fi „3.000 $” (suma cu care Vivian era platita pe saptamana), insa s-a ajuns la concluzia ca probabil s-ar fi creat confuzie. Si mai interesant este faptul ca Julia Roberts nu a fost prima optiune pentru a o interpreta pe Vivian, ci Meg Ryan, care a refuzat rolul. Apoi rolul a mai fost propus altor actrite precum Kim Basinger, Melanie Griffith, Sharon Stone, Michelle Pfeiffer, Heather Locklear sau chiar Diane Lane. Julia avea doar 22 de ani cand filmul a fost lansat in luna martie a anului 1990.

Sincer, noi credem ca nicio alta actrita nu ar fi fost mai potrivita decat Julia, tanara, frumoasa, sexy si cu un viitor inainte.

 

Text: Ruxandra Raica