Ce nume trăsnit i-a pus Gianluca Vacchi fetiţei sale

Ieri, Gianluca Vacchi a devenit tată pentru a doua oară. Iubita lui, modelul Sharon Fonseca, în vârstă de 25 de ani, a născut o fetiţă. Cuplul a ales să-i dea un nume inedit fetiţei, după un trend actual. Cea mică se numeşte Blu Jerusalema Vacchi, nume după hitul anului – Jerusalema.


Deschide videoclipul

Dj-ul italian Gianluca Vacchi, de 53 de ani, şi iubita sa au devenit cunoscuţi în mediul virtual, datorită video-urile în care cei doi dansează. Ei au filmuleţe pe TikTok inclusiv cu această piesă.

Despre Gianluca Vacchi

Gianluca Vacchi a devenit faimos în Social Media, în 2016, alături de fosta sa iubită. La vârsta de 25 de ani exentricul milionar termina cursurile Facultății de Economie și Comerț, iar ulterior, a început să se implice în afacerile familiei, alături de vărul său Alberto Vacchi. În câţiva ani, cei doi au moștenit compania IMA, cu o cifră de afaceri de câteva milioane de euro pe an, liderul în construcția de mașini destinate industriei farmaceutice.

octombrie 28th, 2020 by Cristea Bettina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate