Cei mai buni artisti ai momentului, premiati la Romanian Music Awards

Alex VeleaIn cadrul celei de-a XI-a editii a Romanian Music Awards, care a avut loc aseara la Brasov, artistii romani au oferit publicului un spectacol incendiar.  Evenimentul sprijinit de farmacia Catena a fost prezentat de Cornel Ilie (VUNK) si Gina Pistol, iar artisti precum Anda Adam, Sisu si Alex Velea, CRBL, Delia, Fly Project si Bitza au adus aseara in premiera in fata fanilor cele mai noi piese ale lor.

Printre momentele memorabile ale serii amintim interpretarea inedita a piesei „Pleaca” de catre trupa Vunk in duet cu Gina Pistol, show-ul spectaculos de artificii care a putut fi vazut in timp ce Giulia interpreta cea mai recenta piesa a sa, „My Life”, spectacolul cu instrumente virtuale al baietilor de la Voltaj sau momentul in care dansatorii lui Alex Velea au aparut cu masti pe care era imprimat chipul Antoniei.

Castigatorii editiei de anul acesta a Romanian Music Awards sunt: CRBL si Adda – Petre (BEST DANCE), Andreea Banica si What s up – In lipsa Ta (BEST VIDEO si BEST POP),  trupa Vama pentru BEST LIVE, Dj. Rynno & Sylvia Ft. Phelipe – Chiar Daca Ai Plecat (BEST DJ), Voltaj – Lumea E A Mea (BEST GROUP),  Vunk – Doi Somnambuli (BEST ROCK) si Nicole Cherry-Memories (BEST NEW ACT). Cea mai buna piesa a fost desemnata „Iarna Pe val”, cantata de Cabron Ft. What’s Up & Iony, cel mai bun album – O stea (DeepCentral),  cel mai bun artist masculin a fost considerat Alex Velea iar premiul pentru cea mai buna interpreta a fost castigat de Andra.

Daca l-ati ratat, puteti vedea in reluare evenimentul joi, 19 septembrie, de la ora 19:00 pe Music Channel.

 

Text: Bianca Badescu