Cel mai bine platit model de sex masculin din lume

Cel mai bine platit model de sex masculin din lumeDoamnelor, stiati cine este cel mai bine platit model de sex masculin din lume? Potrivit topului intocmit de publicatia Forbes, este vorba despre Sean O’Pry, dupa ce acesta a strans nu mai putin de 1,4 milioane de dolari in ultimele 12 luni. Sigur, vi se poate parea o suma ireala, insa paleste in comparatie cu castigurile inregistrate de Gisele Bundchen care se poata lauda cu  42 de milioane de dolari in contul sau, castigati in aceeasi perioada.

O’Pry, in varsta de 24 de ani, a fost descoperit pe Myspace cand avea doar 17 ani si este cunoscut ca umare a campaniilor pentru Giorgio Armani, Hugo Boss, Versace, H & M etc. De asemenea, a pozat si filmat pentru cateva campanii destinate unor parfumuri semnate Jil Sanders  sau Viktor & Rolf. Pe lista este urmat de alte nume precum David Gandy, Simon Nesseman, Arthur Kulkov etc.

Si frumos, si bogat, asa ceva mai rar. Ne-ar placea si noua un asemenea exemplar pe langa casa :).

 

Text: Ruxandra Raica

octombrie 16th, 2013 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate