Cele mai atrăgătoare ţinute de la BAFTA

Ieri a avut loc decernarea premiilor BAFTA 2020. Nici de această dată celebrităţile nu s-au lăsat mai prejos şi au încântat publicul prin ţinutele lor. Marele câştigător al serii a fost lungmetrajul “1917”, acesta obţinând şapte trofee.

Gala BAFTA 2020 a luat sfârşit, iar vedetele au rămas cu multe amintiri şi noi cu multe fotografii frumoase. Pentru că în acest an dress code-ul a fost unul eco, celebrităţile au fost rugate să îmbrace haine pe care le-au mai purtat în trecut, să nu achiziţioneze altele noi, astfel reducând emisiile de carbon.

Surpriza a venit din partea ducesei de Cambridge, care a încăput într-o rochie pe care a purtat-o şi acum opt ani la o cină, în Malaezia.

Toți invitații galei au primit de la London College of Fashions Centre for Sustainability un ghid în care li se explica modul în care alegerile lor din domeniul modei au implicații asupra climei și în care erau rugați să ”recicleze” o ținută, în loc să cumpere una special pentru acest eveniment.Lily Rose Depp

Jodie Turner-Smith

Laura Dern

Charlize Theron
Rene Zellweger

Robbie Margot

Ronney Mara

Scarlett Johansson

Cea de-a 73a gală British Academy Film Awards a avut loc la Royal Albert Hall din Londra  şi a fost prezentată, pentru prima dată, de actorul de comedie Graham Norton.

Aici poţi vedea lista câştigătorilor din acest an!

În cazul celor mai multe dintre categorii, câştigătorii şi nominalizaţii sunt desemnaţi prin votul celor 6.500 de membri BAFTA, care include profesionişti ai industriei de film şi creatori din lumea întreagă.

Vezi lista nominalizărilor din acest an!

Text: Bettina Cristea

Photo: Vogue şi Harper’s Bazaar