Cele mai bine plătite actrițe de la Hollywood

cele mai bine plătite actrițe

Recent, revista Forbes a publicat topul său anual al celor mai bine plătite actrițe de la Hollywood. Clasamentul a fost realizat analizând câștigurile actrițelor în perioada iunie 2019 – iunie 2020.

Actrița Sofia Vergara, care este inclusă în mod normal în topul celor mai frumoase femei din lume, a dat loviura și la capitolul venituri. În acest an ea se afla în fruntea clasamentului cu încasări de 43 de milioane de $.Pandemia a tăiat banii

Topul Forbes a celor mai bine plătite actrițe a suferit schimbări majore din cauza pandemiei de coronavirus. Pandemia de coronavirus a paralizat Hollywoodul, forțând echipele să oprească producția și să închidă cinematografele, așa că multe filme cu buget mare au fost amânate.

Dar actrițele care își câștigă majoritatea banilor din televiziune și / sau servicii de streaming au constituit cea mai mare parte a listei.

Sofia Vergara ocupă locul 1, fiind actrița cel mai bine plătită din lume cu venituri de 43 de milioane $. Cele 11 sezoane în care a jucat rolul Gloriei în serialul american de comedie ”Modern Family” i-au adus câștiguri colosale. Starul Wonder Woman, Gal Gadot, a ocupat locul al treilea la 31 de milioane de dolari, dar a câștigat o parte din bani pentru filmul Netflix Red Notice.

Schimbări majore

Marea absentă a fost actrița Scarlett Johansson, care în ultimii doi ani a ocupat primul loc. Însă din cauza amânării lansării filmului Black Widow, Scarlett Johansson nu a fost încă recompensată pentru munca de pe platourile de filmare.

Pe locul doi s-a clasat Angelina Jolie, care a câștigat 35,5 milioane de dolari. Ea a fost recompensată pentru producțiile Maleficent: Mistress of Evil, Come Away dar și pentru rolul jucat într-o nouă serie Marvel, The Eternals.

Celelalte actrițe incluse în acest top sunt:

  1. Melissa McCarthy – 25 milioane $
  2. Meryl Streep – 24 milioane $
  3. Emily Blunt – 22,5 milioane $
  4. Nicole Kidman – 22 milioane $
  5. Ellen Pompeo – 19 milioane $
  6. Elisabeth Moss – 16 milioane $
  7. Viola Davis – 15,5 milioane $

 

Text Cristina Dudău

Foto Hepta