Cele mai bune costume de Halloween de anul acesta

Cele mai mari vedete de la Hollywood au intrat în spiritul Halloween-ului! Fie la o petrecere plină de staruri sau în confortul propriilor case, celebritățile au făcut tot posibilul pentru a ne arăta cele mai bune deghizări pentru acest Halloween.

Drew Barrymore in Bob Ross

Cu o echipă de artiști profesioniști de machiaj și coafuri la îndemână, posibilitățile sunt nesfârșite. În acest Halloween, New York, Londra și Los Angeles au găzduit o serie de petreceri, iar costumele macabre nu au dezamăgit. Printre momentele virale: Heidi Klum în rolul unui păun cu 12 acrobați, costumele cuplului „Kill Bill” ale lui Megan Fox și Machine Gun Kelly, Ariana Grande alegând clasicul „Showgirls”, la Paris Hilton și Jessica Alba, care au pășit în două dintre cele mai emblematice look-uri ale lui Britney Spears, până la Kourtney Kardashian, care aduce un omagiu look-ului lui Kim de la Gala Met din 2013.Vezi toate cele mai bune costume de Halloween din 2023.

Demi Lovato, Paris Hilton
Machine Gun Kelly si Megan Fox, Jenna Dewan dsi Steve Kazee, Halsey
Megan Thee Stallion

Farmaciștii Catena recomandă crema de mâini Rilastil Repairing, un produs bogat în substanțe hidratante, nutritive și emoliente care ajută la repararea țesuturilor deteriorate și la hidratarea lor în profunzime.

Austin Butler, Kaia Gerber, Cindy Crawford, Presley Gerber, Rande Gerber
Kourtney Kardashian, Kendall Jenner
Liz Gillies si Ariana Grande
Rachel Zegler, Anok Yai, Justin Bieber si Hailey Bieber
Taylor Lautner si Taylor Dome, Channing Tatum si Zoë Kravitz

Foto: hepta, https://edition.cnn.com/style/best-celebrity-halloween-costumes-2023/index.html