Cele mai interesante ținute de la AMAs 2020

Gala de aseară a premiilor AMAs (American Music Awards) 2020 a reunit unii dintre cei mai cunoscuți artiști ai momentului. Evenimentul s-a desfășurat în condiții maxime de protecție COVID-19. La intrare, fiecărui invitat i-a fost luată temperatura și a fost testat.

Deși a fost o ceremonie lipsită de publicul spectator, a existat, totuși, un covor roșu și un panou unde artiștii și-au putut fotografia ținutele. De departe, Jennifer Lopez și The Weeknd au avut cele mai interesante ținute de pe covorul roșu, de la AMAs 2020.

Jennifer a apărut într-un duex-pieces argintiu, o culoare aleasă de mai multe vedete pentru ținuta de seara trecută, care îi lăsa la vedere pielea bronzată. Vedeta a apelat la un wet look, care a ajuta-o să intre mai bine în pielea personajului din povestea prestației pe care a avut-o alături de Maluma.

The Weeknd, în schimb, s-a pregătit pentru performance-ul său cu un machiaj inediat. El și-a bandajat fața, promovând astfel videoclipul piese „Too Late”.

Vezi care au fost câștigătorii serii de AICI!

noiembrie 23rd, 2020 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate