Cele mai mari 5 tendințe de unghii pentru 2021

2021 e un an al schimbărilor! Mâinile sus și privește manichiura. Sunt lustruite? Curate? Gata pentru „să le scoți în oraș”? Dacă ați răspuns nu la oricare dintre întrebările anterioare, acest ghid al tendințelor unghiilor de încercat în 2021 este pentru tine. Elle, o celebră stilistă de unghii cu sediul în New York și LA, a descompus cele mai mari 5 modele de unghii ale gloriosului an. De la unghii metalice cu un finisaj mat până la modele care mai de care mai cool.

Framaciștii Catena recomandă Vitamina E de la Naturalis, un supliment alimentar cu efecte benefice asupra sistemului nervos, a performanțelor sexuale și frumuseții pielii, unghiilor și părului.Metalic și mat

„Acest aspect oferă multă definiție”, explică Elle. „Este un nou tip de finish care tonifică metalul fără a-l face complet mat”. Acest aspect este ideal pentru cele mai rockish, dar cred că strălucirea este rezervată sezonului de sărbători.

Rock&Roll

„Înfrumusețează unghiile cu ornamente pentru o manichiură inspirată de rock & roll”, spune Elle. „Gândește-te la fum, pietre negre și metalice și știfturi care îți decorează mâinile.

Extremele se atrag

Dacă ești în căutarea unei palete grozave pentru arta unghiilor, alege o nuanță vibrantă și poart-o în degrade.

Grafic

E simplu, alege culoare preferată de ojă peste care să desenezi orice linii, puncte sau simboluri grafice.

Manichiura naturală

Acesta este anul sănătății unghiilor! „Manichiura goală este definită de unghii frumoase și sănătoase – un strat transparent de lac este opțional”, explică Elle. „În 2021, ne vom întoarce la unghia naturală și ne vom concentra pe sănătatea unghiei, mai degrabă decât pe vizitele frecvente la salon pentru unghii acrilice și extensii, în special, accesul la salon fiind limitat din cauza COVID”.

Deoarece este necesară îngrijirea cuticulelor, Elle recomandă aplicarea regulată a unui ulei pentru cuticule. „Există câteva noi inovații care vin pe piață pentru a ajuta la creșterea unghiilor naturale”.

Text: Iulia Mirică