Cele mai mari 5 tendințe de unghii pentru 2021

2021 este chiar după colț! Mâinile sus și privește manichiura. Sunt lustruite? Curate? Gata pentru un nou an plin de posibilități? Dacă ați răspuns nu la oricare dintre întrebările anterioare, acest ghid al tendințelor unghiilor de încercat în 2021 este pentru tine. Elle, o celebră stilistă de unghii cu sediul în New York și LA, a descompus cele mai mari 5 modele de unghii ale gloriosului an nou. De la unghii metalice cu un finisaj mat până la modele care mai de care mai cool

Metalic și mat

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elle (@enamelle)

 

„Acest aspect oferă multă definiție”, explică Elle. „Este un nou tip de finish care tonifică metalul fără a-l face complet mat”. Acest aspect este ideal pentru cele mai rockish, dar cred că strălucirea este rezervată sezonului de sărbători.

Rock&Roll

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney TOKYO 💅✨ (@britneytokyo)

 

„Înfrumusețează unghiile cu ornamente pentru o manichiură inspirată de rock & roll”, spune Elle. „Gândește-te la fum, pietre negre și metalice și știfturi care îți decorează mâinile.

Extremele se atrag

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elle (@enamelle)

 

Dacă ești în căutarea unei palete grozave pentru arta unghiilor, ia o nuanță vibrantă și poart-o în degrade.

Grafic

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chillhouse (@chillhouse)

 

E simplu, alege culoare preferată de ojă peste care să desenezi orice linii, puncte, simboluri grafice.

Manichiura goală

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @evemeetsnails

 

Acesta este anul sănătății unghiilor! „Manichiura goală este definită de unghii frumoase și sănătoase – un strat transparent de lac este opțional”, explică Elle. „În 2021, ne vom întoarce la unghia naturală și ne vom concentra pe sănătatea unghiei, mai degrabă decât pe vizitele frecvente la salon pentru acrilice și extensii, în special, accesul la salon fiind limitat din cauza COVID”.

Deoarece este necesară îngrijirea curată a cuticulelor, Elle recomandă aplicarea regulată a unui ulei pentru cuticule. „Există câteva noi inovații care vin pe piață pentru a ajuta la creșterea unghiilor naturale”

Text: Iulia Mirică

februarie 25th, 2021 by Mirica Iulia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate