Cele mai potrivite nuante de blush

shutterstock_22773757Scopul blush-ului nu este neaparat acela de a “colora” obrajii, ci de a le da o tenta naturala, ca si cum acestia s-ar inrosi in mod natural. Cu un fard de obraz nu puteti experimenta la fel de mult precum o faceti cu un fard de pleoape si trebuie sa fiti foarte atente atunci cand alegeti blush-ul, nuanta lui.

Rosu aprins. Rosul aprins se potriveste aproape oricarui ton al pielii. L-am putea numi chiar prototip, deoarece nu puteti obtine obraji imbujorati fara un fard de obraz rosu. Incercati totusi sa nu utilizati aceasta culoare pe perioada zilei, fiind, mai degraba, potrivita pentru seara.

 

Piersica. Aceasta nuanta deschisa, calda, de fard de obraz este potrivita pentru zi. Nuanta va sublinia pometii fara a-i face insa foarte evidenti. Puteti purta aceasta nuanta la serviciu sau la un pranz de afaceri.

 

Pruna. Nuanta prunei este potrivita pentru persoanele care au un ten mai inchis. Asta nu inseamna ca femeile cu un ten deschis nu-l pot utiliza intr-o cantitate mai mica. Este o culoare versatila care poate fi folosita pentru obtinerea unor efecte diferite.

 

Roz. Rozul nu foarte intens va oferi oricarei femei un look proaspat, fresh. Blush-ul roz arata foarte dragut cand este purtat in compania unui gloss dulce in aceeasi nuanta. Nu folositi insa niciodata numai nuante de roz in machiaj. Utilizati un fard de ochi contrastant pentru a nu arata totusi precum o papusa.

 

Auriu. Blush-ul auriu este recomandat pentru a fi purtat seara. Tenul va straluci pur si simplu iar efectul va fi cel dorit. Pometii vor arata ca sarutati de stele. Voi ce nuanta de blush preferati?

 

Text: Ruxandra Raica