Celebritati cu orientari sexuale ciudate

vedete-bisexualeOrientarea sexuala a unor vedete de la Hollywood a lasat cu gura cascata multi fani si a frant multe inimi in randul admiratorilor infocati. Lejeritatea cu care barbatii recunosc ca sunt homosexuali si mandria divelor de a-si etala pornirile bisexuale sunt demne de mileniul 3! Insa noi ne intrebam ironic si putin retoric, mai in gluma si mai in serios: nu cumva multe dintre aceste declaratii sunt doar vorbe in vant, spuse pentru a crea popularitate, zarva si, implicit, publicitate? Ca, deh, publicitatea negativa cateodata prinde mult mai bine decat cea pozitiva!Ricky Martin, o decizie care a frant inimi

Cantaretul latinoamerican Ricky Martin a fost considerat un sex simbol in intreaga lume, dar si-a cam pierdut acest titlu in urma cu cativa ani cand a anuntat in gura mare, pe site-ul sau, ca este homosexual. Desi nu are planuri de nunta, artistul locuieste cu iubitul sau si-si cresc impreuna gemenii proveniti de la o mama surogat. Cu toate astea, portoricanul nu duce lipsa de admiratoare, fiind in continuare asaltat de fane incinse de fizicul sau atragator. 

George Michael, declaratia care a provocat rauri de lacrimi

Surprinzator sau nu, si George Michael, un alt barbat ravnit de mai toate femeile, s-a autodeclarat gay. Artistul a incercat marea cu degetul cand s-a insurat in tinerete cu o dansatoare, insa ulterior s-a reprofilat devenind unul dintre cei mai celebri homosexuali de la Hollywood. Daca, pana in 1998, a tinut ascunsa orientarea sexuala de teama sa nu-si dezamageasca mama, in ultimii 15 ani, George Michael s-a afisat cu mai multi parteneri, avand chiar relatii de lunga durata cu acestia.

Wentworth Miller nu a reusit sa evadeze din inchisoarea propriilor dorinte

Un oftat prelung a venit si din partea admiratoarelor lui Wentworth Miller, protagonistul celebrului serial Prison Break. Daca, in film, incita imaginatia doamnelor prin incercarile sale de a evada dintr-o inchisoare de maxima securitate, in realitate, actorul de 42 de ani prefera sa incite barbatii, de curand recunoscand ca este homosexual si ca traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de actorul Luke Macfarlane.

Angelina Jolie, porniri neortodoxe

Multi domni vor suspina la auzul vestii ca Angelina Jolie s-a cumintit! Daca, in trecut, aceasta declara cu mandrie ca s-a iubit cu actrita Jenny Shimizu si se saruta cu pofta cu propriul frate pe covorul rosu, casatoria cu Brad Pitt si faptul ca a devenit mama au potolit instinctele neortodoxe ale vedetei hollywoodiene.

Lindsay Lohan, nebunie trecatoare

Lindsay Lohan nu numai ca si-a recunoscut pornirile bisexuale, dar, timp de 3 ani, a avut o relatie amoroasa si destul de controversata cu DJ Samantha Ronson. Dezamagita, actrita a decis ca tot barbatii sunt mai buni si s-a reprofilat imediat. A declarat la momentul respectiv ca, desi atractia si sentimentele erau puternice, relatia a fost toxica atat pentru ea, cat si pentru partenera sa, adaugand ca este o experienta pe care nu isi doreste sa o mai repete.

Sursa foto: google.com

Text: Madalina Manole