Centrul Comercial Sun Plaza te invita sa vizitezi expozitia dedicata lui Leonardo da Vinci

Centrul Comercial Sun Plaza te invita sa vizitezi expozitia dedicata lui Leonardo da VinciIntre 19 august si 29 septembrie, Sun Plaza Shopping Center va invita la o expozitie unica in Romania, dedicata lui Leonardo da Vinci. Astfel, centrul comercial din sudul Bucurestiului va deveni un spatiu unde vor fi expuse cele aproape 30 de picturi realizate de faimosul Leonardo, reproduse la dimensiunile originale.

De asemenea, vor putea fi admirate cele peste 40 de masinarii tridimensionale, reproduceri fidele ce urmaresc schitele originale din Codexuri care au deschis noi orizonturi in domenii-cheie, dar si caietele in care da Vinci isi insemna descoperirile si ideile.

Leonardo da Vinci este un geniu universal, cunoscut atat datorita inventiilor sale, precum si datorita studiilor de anatomie care au dus la descoperirea unor detalii fascinante despre corpul uman, amintind aici desenul “Omul Vituvian”. Expozitia adusa in Romania de Sun Plaza Shopping Center a fost vizitata pana in prezent de peste 4 milioane de oameni din Europa, Statele Unite si Asia. Intrarea este libera.

Text: Ruxandra Raica