Cerceii Giuliei Nahmany, admirati de Nicole Kidman si Penelope Cruz!

prCum sa nu te bucure cand stii ca creatiile tale au ajuns la Oscarurile spaniole, ca au fost admirate de nume sonore ale cinematografiei si nu numai de peste Ocean si ca au fost purtate la unul dintre cele mai renumite festivale din Spania?

Exact! Giulia Nahmany chiar are motive de mandrie. Cerceii pe care i-a creat au fost purtati de actrita Olimpia Melinte la Festivalul de Film de la San Sebastian, unde a purtat o rochie Maria Lucia Hohan pe care a accesorizat-o cu o superba pereche de cerceri statement Giulia Nahmany. Bijuteriile realizate din cristale Swarovski rosii au atras atentia actritelor celebre invitate la gala, printre care Nicole Kidman, Kate Winslet si Penelope Cruz.

sec„Am fost contactati de stilistul Olimpiei Melinte care ne-a propus sa accesorizam tinuta cu care va participa la festivalul de film din Spania. Ne-a spus ca sunt necesare bijuterii statement, de impact, astfel ca primul gand pe care l-a avut s-a indreptat catre colectia mea Red Flame. Cerceii au completat minunat tinuta simpla si eleganta realizata de Maria Lucia Hohan. Olimpia a fost absolut superba pe covorul rosu si sunt foarte mandra de acest lucru”, declara Giulia Nahmany.

Desi s-a lansat ca designer de bijuterii in urma cu doar 3 ani, Giulia Nahmany are mare succes in acest domeniu, creatiile fiindu-i purtate de vedete din Romania printre care Inna, Loredana Groza, Madalina Ghenea, Andreea Marin sau Geanina Ilies, dar si de vedete de peste hotare.

 

Text: Andreea Popescu