Ca și prințul Charles – 6.000 de metri pătrați de paradis

Charlie Ottley, producătorul seriei BBC „Wild Carpathia”, și-a cumpărat o fermă în județul Brașov: „Am 6.000 de metri pătrați de paradis”.

Charlie Ottley (48), care a studiat teologia şi filosofia la Universitatea din Bristol, s-a îndrăgostit de frumuseţile României în timp ce filma seria de documentare „Wild Carpathia“, serie ce avea să facă înconjurul lumii. „Wild Carpathia“ a avut un mare impact peste hotare, audienţa cumulată în cele 110 ţări în care s-au difuzat documentarele ridicându-se la 100 de milioane de telespectatori.

„Sunt mândru proprietar al unei ferme în Carpați din satul glorios Șirnea, mulțumită în mare parte partenerei mele Oana și tatălui ei, Constantin Mihai. Plățile finale au fost efectuate și contractul semnat. Se încheie un capitol, începe un nou capitol. A fost nevoie de doar șase luni de birocrație și documente, dar am 6.000 de metri pătrați de paradis!”, a scris Charlie Ottley, pe Facebook.

Realizatorul documentarului „Wild Carpathia“ și promotor al județului Brașov a anunțat ulterior că se gândește să renoveze locuința, iar mai întâi trebuie să rezolve problema alimentării cu apă pentru a amenaja baia și bucătăria. El a postat noi imagini cu ferma cumpărată.

Britanicul a vizitat pentru prima data România în 2011, iar de atunci s-a hotărtât să-şi petreacă cea mai mare parte a timpului la noi în ţară. Aşa se face că Charlie Ottley, care scrie constant pentru Daily Mail, Food and Travel Magazine şi Vanity Fair, stă în România cam trei sferturi din an, închiriază locuinţe în diferite colţuri ale ţării, în ultima vreme preferând zona Branului.

Cea mai nouă “declaraţie de dragoste” făcută României de către Charlie Ottley este concretizată într-un poem filmat, realizat în colaborare cu Radu Pietreanu, ce a devenit ulterior un clip de promovare a ţării noastre preluat de Ministerul Turismului.

Sursa fotografiilor: Facebook Charlie Ottley