Chic Animalier – sapunurile exotice care te inspira

white_tigerrrSunt femei pentru care ingrijirea pielii nu este doar o nevoie, ci un ritual caruia ii acorda maxima atentie, un moment de intimitate si rasfat oferit din suflet pentru cel mai de pret vesmant al lor: pielea. Pentru astfel de femei a fost creata gama de sapunuri italiene Chic Animalier, de la Nesti Dante. Rafinate, luxoase, exotice, aceste sapunuri sunt pentru acele femei care isi doresc ce-i mai bun pentru pielea lor.

Momentele frumoase din viata noastra ne raman in amintire prin prisma senzatiilor si emotiilor care ne-au incercat cand le-am trait. Uneori, putem crea singure premisele unor moment magice, dacastim cum sa ne lasam purtate de senzatiile placute care ne incearca. Baia, un moment de relaxare prin excelenta, ne ajuta sa ne imbratisam emotiile si ne lasam purtate de senzatiile care ne desfata simturile. Iar pentru asta, este important ca sapunul pe care il folosim sa ne inspire. 

  • Nopti fara somn

Matasos, exuberant, seducator, sapunul Chic Animalier Red Piton (Piton Rosu) surprinde esenta animalului pe care il reprezintasi ne poarta pe un teritoriu neexplorat. Cu parfum delicat de orhidee salbatica, frunze de ceai rosu si gardenie, acest sapun te ajuta sa-ti dezvalui feminitatea si senzualitatea.  Lasand spuma sa fina sati se unduiasca pe piele, vei simti promisiunea unor nopti care nu cunosc somnul, acele nopti de efervescenta, de sarbatoare, de reverie. O baie caldain care sa-ti rasfeti pielea cu sapunul Red Piton este modul perfect de a incepe o seara plina de farmec si seductie intr-o companie placuta sau o noapte calda de vara, cu dans si petreceri in aer liber, in care tu vei fi Regina Noptii.

  • Energia diminetii

Pentru dusul de dimineata, proaspat si revigorant, sapunul Chic Animalier White Tiger (Tigru Alb) este perfect. Aroma sa fresh de frezii si hibiscus te invioreazasi te ajuta sa-ti gasesti energia pentru a incepe o noua zi, in stilul tau: cu elegantasi buna-dispozitie. Elementul surpriza al acestui sapun este faptul ca are in compozitie lapte hranitor de baobab, care hidrateaza pielea in profunzime. Parfumul acestui sapun inspira inocenta, vitalitate, putere si nu poate sa nu te incante inca de la prima folosire.

  • Relaxare in amiaza

Despre sapunul Chic Animalier Bronze Leopard putem spune ca este sufletul acestui trio animalier, datorita aromelor sale calde de smirna, ceai de ghimbir si patchouli. Unleiul de smirna are proprietati anti-inflamatorii, calmante, antiseptice si carminative, ceaiul de ghimbir alunga stresul si iti da o stare de eliberare si de calm, iar uleiul de patchouli are proprietati antidepresive, afrodiziace si tonice.  Acest sapun gratios este companionul perfect pentru baie dupa o zi stresanta, cand tot ce iti doresti este saiti golesti capul de probleme si sa simti ca plutesti. Parfumul sau te imbie la visare si aduce in baia ta putin din magia tinuturilor orientale.

Gama Chic Animalier iti ofera 3 sapunuri exotice pentru fiecare moment al zilei: dimineata, dupa-amaiaza si seara. Iti poti alege preferatul pe care sail folosesti la fiecare baie sau le poti avea pe toate trei, fiecare pentru un moment specific si pentru starea care il acompaniaza. Ceea ce trebuie sastii este ca acestea sunt sapunuri naturale si contin ingredient exotice, exclusiviste si rafinate, special selectionate astfel incat sa curete, sa hidrateze, sacatifeleze si sa parfumeze pielea in acelasi timp. Ai grijainsa, risti sa te indragostesti de sapunurile Chic Animalier dupa ce le folosesti!

 

Text: Bianca Badescu