Cindy Crawford, transformare spectaculoasa de Halloween

 

Fostul top-model Cindy Crawford si sotul ei, Rande Greber, au ales sa petreaca de Halloween purtand tinute punk, inspirate de filmul „Sid and Nancy” din anul 1986. Responsabil de lookul familiei a fost celebrul hairstylist Peter Savic, colaborator al lui Cindy Crawford de mai bine de 20 de ani.

„Impreuna cu Cindy am pregatit coafurile de la aceasta petrecere pentru toti membri familiei. In cazul ei, am optat pentru un look messy hair, specific anilor ’80. I-am facut suvite blonde si portocalii si i-am prins parul intr-o parte. Lui Rande i-am facut suvite albastru-electric, iar coafura este una rebela. Am folosit cel mai puternic gel de par, iar apoi am aplicat si un fixativ care a «inghetat» intreaga coafura”, spune Peter Savic.

Pentru ca lookul punk de Halloween al lui Cindy Crawford sa fie complet, celebrul model a recurs si la ajutorul pictorului american Connor Tingley, un colaborator apropiat al lui Peter Savic, cel care i-a personalizat jacheta de piele.

„Am primit jacheta lui Cindy cu cateva zile inainte si am pictat-o in atelierul meu. Are mesajul «Free Society», asa ca desenul de pe spate spune totul despre modul in care trebuie sa abordam constrangerile de orice fel ale unei societati care, in aparenta, se vrea democratica si liberala”, declara pictorul Connor Tingley.

foto-2-cindy_resultCu o cariera de aproape 40 de ani in domeniu, Peter Savic este cel mai reputat hairstylist din lume, numele sau fiind legat de lookuri iconice ale unor celebritati de marca precum Madonna, Christina Aguilera, Naomi Campbell, Sophia Loren, Lady Gaga sau Cindy Crawford. Peter Savic a cunoscut succesul la inceputul anilor ’80, cand a devenit hairstylistul Madonnei, cu care a colaborat frecvent din anii ’80 pana in 1996.

Connor Tingley, 23 ani, este un pictor american considerat de numeroase reviste de specialitate drept unul dintre noile mari talente din arta contemporana. Printre clientii lui se numara o serie de celebritati de la Hollywood, Naomi Campbell si Sharon Stone fiind doar doua nume sonore care au achizitionat tablouri ce ii poarta semnatura.

La petrecerea organizata de Cindy Crawford intr-un restaurant din Beverly Hills au mai luat parte Alessandra Ambrosio, Lisa Rinna, Jenna Dewan Tatum, Robin Thicke si Ryan Seacrest.

Text: Oana Baltoc