Cine a fost ales cel mai bun influencer român din 2021?

Competiția pentru cel mai bun influencere român, la care în anii trecuți au fost premiate nume ca Adelina Pestrițu și Cristina ICH, și-a încheiat încă o ediție.

Marilu Dobrescu a fost desemnată, în urma voturilor primite de la fani, cel mai bun influencer din țara noastră. Va primi premiul „Romanian Social Media Star of 2021”, în cadrul galei E! People’s Choice Awards.

Farmaciștii Catena recomandă FLASH EFFECT fiole de la La Cabine care conțin un extract special de algă roșie care acționează instant asupra pielii, aceasta devenind mai fermă și mai luminoasă.Pe locurile doi și trei s-au clasat Maria Zvinca și Alina Ceușan.

Au mai concurat figuri ca Dorian Popa, Carmen Grebenișan, Ceanu Zheng, Cristina Almășan și Mădălin Șerban.

Este al treilea an când televiziunea E! Entertainment oferă premiul Romanian Social Media Star la gala E! People’s Choice Awards.

Cine este Marilu?

Marilu Dobrescu este cunoscută drept una dintre cele mai nonconformiste personalități feminine din online-ul românesc, un influencer de succes, cu o comunitate de oameni dedicați și cool. Este fost model internațional și a prezentat pentru branduri precum Michael Kors, Armani, Salvatore Ferragamo, Liu Jo. Este creatoarea primului serial despre mistere din YouTube-ul românesc, apreciat de sute de mii de fani.

Gala 2021 People’s Choice Awards este difuzată în noaptea de marți spre miercuri, 7 decembrie, de la 02:00.

Iulia Mirică

Foto: google images