Cine a inspirat-o pe INNA in alegerea numelui de scena?

Numele INNA se afla pe buzele a milioane de fani din intreaga lume, insa putini sunt cei care stiu povestea din spatele lui. Cel care a inspirat-o pe artista in alegerea acestui nume este chiar bunicul ei, care in copilarie ii spunea Alexandrei, INNA. Desi initial cunoscuta catareata isi alesese ca nume de scena Alessandra, in cele din urma proiectul care avea sa o faca celebra in intreaga lume a ales numele INNA.

„Am crescut inconjurata de muzica. Mama era cantareata de muzica populara, bunica mea canta si ea, chiar si bunicul meu avea o voce placuta. El a fost cel care m-a sfatuit sa cant in corul Bisericii. Mai tarziu, am inceput sa iau lectii de canto, sa merg la concursuri si festivaluri, si de aici a inceput drumul meu in muzica”, isi aminteste artista.1 miliard de vizualizări pe YouTube

La scurt timp de la lansarea carierei muzicale, numele INNA a ajuns sinonim cu succesul international. Asa se face ca aceasta a devenit primul artist european care a depasit 1 miliard de vizualizări pe YouTube, iar celebra publicatie The Guardian a numit-o unul dintre cele mai mari exporturi ale Romaniei. De-a lungul carierei sale de pana acum, INNA a sustinut peste 750 de concerte in intreaga lume: Mexic, Statele Unite ale Americii, in Europa, Japonia, Chile.

Artista are o comunitate de fani impresionanta si in social media: pe Facebook are peste 11 milioane de fani , pe Twitter peste 1,4 milioane de followers si 1,7 milioane de followers pe Instagram.  Cele doua single-uri lansate de INNA anul acesta, „Gimme Gimme” si „Ruleta”, au deja peste 100.000.000 de vizualizari fiecare.

MusicTO, aplicatie pentru fanii curiosi

Amanunte mai putin stiute despre INNA, despre viata si cariera sa pot fi descoperite incepand de azi in cadrul aplicatiei MusicTO, care se lanseaza in Romania. Mai mult decat atat, INNA, ambasador al acestei aplicatii alaturi de colegul de breasla, Smiley, va face azi live chat, incepand cu ora 18.00, cu cei care vor descarca aplicatia.

Artista va raspunde la intrebarile fanilor, care vor putea totodata sa isi testeze cunostintele despre artista lor favorita prin raspunsurile pe care le vor da la „testele” din aplicatie. MusicTO (Music Totally Obsessed) este o aplicatie ce permite utilizatorilor sa asculte muzica difuzata de o parte din radiourile romanesti si in acelasi timp sa primeasca informatii mai putin stiute despre artistii favoriti. Aplicatia ofera informatii interesante despre artisti si piesele lor, sondaje pentru fani, interactiuni directe cu acestia, si le pot aduce si premii surpriza utilizatorilor.

Text: Iulia Mirica