Cine e cel mai sexy bărbat?

 

Paul Rudd, actorul cunoscut în special datorită rolului din “Ant-Man”, a fost numit miercuri de revista People cel mai sexy bărbat în viață, alăturându-se astfel altor vedete masculine precum Idris Elba, George Clooney și Bradley Cooper.

Farmaciștii Catena recomandă balsamul de buze Natural Classic de la Genera care este realizat dintr-o combinație perfectă de uleiuri vegetale și ceară, asigurând frumusețea și sănătatea buzelor.Cariera impersionantă a actorului

Actorul în vârstă de 52 de ani are o carieră de peste 30 de ani în industria cinematografică și a avut o surpriză imensă când a aflat ce titlu a primit. Evident, și soția acestuia a avut un șoc când a văzut că este numit ”cel mai sexy bărbat în viață”: ”Sunt conștient, suficient pentru a ști că atunci când oamenii vor auzi că sunt ales pentru asta vor spune: “Ce?”. Ea a fost uluită. După câteva chicoteli, ea a zis: “O, au nimerit-o bine”. Ceea ce a fost foarte drăguț”, a spus el pentru publicație. Paul Rudd și Julie sunt căsătoriți de 18 ani.

Paul Rudd a jucat rolul iubitului binevoitor al personajului extravagant Phoebe interpretat de Lisa Kudrow în comedia TV “Friends” şi, mai târziu, a acceptat roluri mai ample, în comedii precum “Knocked Up”, înainte de a-l juca pe Ant-Man în filmul cu supereroi din lumea Marvel, urmat de o continuare şi de apariţii în pielea aceluiaşi personaj în “Captain America: Civil War” şi “Avengers: Endgame”.

Iulia Mirică

Foto: hepta, google images,