Cine va fi noul prezentator la “Te cunosc de undeva”?

Emisiunea “Te cunosc de undeva” este deja preferata publicului, iar concurenții fac de fiecare dată show, costumându-se în vedete cunoscute. După o pauză în toamna anului trecut, urmează cel de-al 17-lea sezon.

Doar că, după ce Cosmin Seleşi a prezentat programul de Revelion la Pro TV, multă lume s-a întrebat cine va prezenta de acum emisiunea Antenei 1, alături de Alina Puşcaş.Prezentator sau concurent?

În cadrul unui interviu recent, Pepe a recunoscut că a fost contactat de echipa de la Antena 1, dar că nu a semnat contractul încă.

“Da, este adevărat, sunt în discuții cu Te Cunosc de Undeva pentru a face parte din noul proiect. Ei mă vor, discutăm și despre chestiunea de a prezenta show-ul, am discutat și despre posibilitatea de a fi concurent. Nu este încă nimic stabilit 100%, nu am semnat contractul încă”, a declarat artistul pentru Fanatik.

Câștigător a două sezoane, cântărețul este deja familiarizat cu formatul emisiunii. Astfel, producătorii au decis să îi facă o ofertă artistului pentru postul de prezentator.

Confirmarea de la o vedetă PRO TV?

Confirmarea a venit însă chiar de la …Cosmin Seleşi.

După ce s-a aflat că va fi înlocuit, contactat de jurnaliști, Cosmin Seleși nu a vrut să dea prea multe detalii. Totuși, se pare că prezentatorul știa deja cine o să prezinte alături de Alina Pușcaș.

“Sunt în vacanță acum. Știam înaintea voastră cine o să fie. Mulțumesc!”

Cei. patru jurați ai show-ului rămân Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Aurel Temișan și Cristi Iacob.

Filmările pentru noul sezon vor începe luna aceasta, urmând ca prima ediție să fie difuzată abia în primăvară. Cei. patru jurați ai show-ului rămân Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Aurel Temișan și Cristi Iacob.

Cristina Dudău

Foto Antena 1