Cizmele pe care le poţi purta întregul an, indiferent de sezon

Iubeşti cizmele şi ai vrea să la integrezi în orice ţinută? Există anumite modele pe care le poţi purta în în fiecare sezon, atâta timp cât ele nu sunt îmblănite, le poţi purta şi vara, iar dacă nu sunt perforate, le poţi purta şi iarna. Iată care sunt cizmele #AllSeason.Bocancii înalţi

Bocancii înalţi sunt foarte versatili, aceştia potrvindu-se atât iarna, cât şi vara la fuste scurte sau rochii midi. Gândeşte-te la cum ar arăta un shooting în nisip şi cu astfel de bocanci în picioare. Alexander McQueen propune o pereche de cizme milităreşti din piele lucioasă.  

Ghetele bocanc

Ghetele tip bocanc se pot purta, de asemenea, oricând. La orice din zi, în orice sezon. Chelsea Boots-urile propuse de Bottega Veneta, dar şi ghetele cu ţinte de la Church‘s pot fi opţiune pentru atunci când te hotărăşti să porţi fuste lungi din tulle, vara pe terasă.

Ciocatele

Fie înalte sau scurte, ciocatele înalte, tip Isabel Marant se potrivesc de minune vara, la fuste şi la panatloni scurţi, iar cele scurte, tip Roger Vivier merg cu pantaloni evazaţi sau la boyfriend jeans.

Oricare ar fi alegerea ta, modelele acestea de cizme le poţi purta cu încredre şi la festivalurile din vară, dacă acestea se mai ţin.

Text: Bettina  Cristea

Photo: Harper’s Bazaar