Claudia Schiffer, linie de produse pentru ingrijirea parului

Claudia Schiffer, linie de produse pentru ingrijirea paruluiClaudia Schiffer este o femeie frumoasa iar parul ei lung, blond si stralucitor reprezinta un fel de semnatura. Tocmai de aceea, pentru ca si alte femei sa se poata bucura de secretul parului Claudiei, fostul model si-a lansat o linie de produse de ingrijire a parului alaturi de Schwarzkopf.

Linia denumita Essence Ultime contine sampoane, balsamuri, masti si uleiuri pentru volum, pentru a proteja parul vopsit, pentru a-l repara si a-i conferi stralucire, precum si vopsea de par in aceeasi nuanta cu cea a Claudiei. Pana la urma, cine nu ar asculta sfaturile lui Schiffer in materie de par, avand in vedere ca podoaba sa capilara este atat de invidiata?

Claudia a povestit pentru numarul de februarie al revistei Vogue, varianta britanica, despre toate schimbarile pe care le-a suferit in materie de coafura, de la prima sa coperta de revista la stilul rock’n’roll adoptat intr-un shooting din aprilie 2009. Concluzia… Claudia Schiffer este superba.

 

Text: Ruxandra Raica