Clemence Poesy, imaginea parfumului Chloe

Clemence Poesy, imaginea parfumului ChloeClemence Poesy va fi din nou imaginea unui parfum semnat Chloe, care va aparea anul viitor. Poesy, alaturi de Chloe Sevigny si Anja Rubik, a fost imaginea Chloe Eau de Parfum intre anii 2008 si 2010.  „Sunt foarte mandra si onorata sa reprezint din nou imaginea parfumului Chloe. Cand reprezentantii Chloe mi-au propus acest lucru, am acceptat pe data. Era evident ca voi accepta din nou, avand in vedere ca exista o legatura intre mine si acest brand”, a spus actrita.

Recunoscuta pentru rolul din Harry Potter, dar si din drama Birdsong, Clemence se pare ca se identifica foarte bine cu stilul Chloe. „Este o bucurie faptul ca am lucrat cu Clemence pentru campania de promovare. Ea surprinde in spiritul ei naturaletea Chloe, dar si farmecul jucaus, ceea ce face ca brandul nostru sa fie unul modern”, a declarat Clare Waight Keller, director de creatie Chloe. Deocamdata nu cunoastem inca numele parfumului, insa stim ca este unul sofisticat si seducator.

 

Text: Ruxandra Raica

martie 21st, 2014 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate