Codin Maticiuc, din nou tătic: vine “copilul numărul 3”!

Se mărește familia lui Codin Maticiuc! Actorul a anunțat pe rețelele sociale că vine “copilul numărul 3”, postând mai multe imagini alături de iubita sa însărcinată, în care apare și micuța Smaranda.

Codin Maticiuc a făcut anunțul că devine din nou tată printr-un anunț inedit pe rețelele de socializare, legat de campaniile sale prin care susține și ajută la renovarea spitalelor publice din România.

“Copilul numărul 3 Poate el va continua să renoveze spitalele din țara asta. Tati o să îi lase doar un drum bătătorit, câteva legi schimbate (în curând o să mă vedeți în stradă dacă ăștia mai continuă să ne ignore), o fundație și o inițiativă puternică. (…) Nu știu dacă pot schimba ceva în țara asta dar sunt convins că o vor face copiii mei. Toți au fost și vor merge pe șantierele din spitale, toți au stat cu picioarele goale în curtea orfelinatului și s-au jucat cu ceilalți copii ai mei. Sunt convins că măcar unul din ei îmi va continua misiunea. Poate chiar numărul 3. Te aștept cu nerăbdare, dragostea mea. Avem multe de trăit împreună!”, este mesajul care a însoțit imaginile cu familia lui Maticiuc.

 

Cum era de așteptat, vestea a avut parte de un val de reacții! Iar printre primele vedete care l-au felicitat pe Maticiuc se numara Antonia, Nicole Cherry, Nicoleta Nuca, Adrian Sînă și Dima Trofim.Codin Maticiuc își mai dorește copii, chiar să și înfieze!

Și încă de pe vremea când micuța Smaranda împlinea 1 an, Codin Maticiuc a declarat că își mai dorește copii, chiar și să înfieze. Și desi trăiește o frumoasă poveste de dragoste de ani buni alături de iubita lui Ana Pandeli, cei doi nu ar urma să ajungă la altar pentru a-și uni destinele.

Și asta pentru Maticiuc nu crede deloc în căsătorie, susținând că o astfel de legătură aruncă “o presiune negativă asupra relației”, după cum a declarat într-un interviu din 2020.

Acesta a subliniat că își dorește să se trezească în fiecare zi cu sentimentul că este opțiunea sa de a rămâne într-o relație. Totodată a mărturisit că nu a cerut-o în căsătorie pe iubita lui și, cel mai probabil, daca ar face acest gest, iubita sa nu ar accepta.