Colaborare intre Gwyneth Paltrow si Michael Kors

Colaborare intre Gwyneth Paltrow si Michael KorsGwyneth Paltrow va face echipa buna alaturi de Michael Kors pentru a crea o colectie speciala de Craciun dedicata website-ului sau Goop.com. Colectia a fost inspirata de garderoba personala a lui Gwyneth si de piesele favorite ale acesteia ce poarta semnatura lui Kors.

“Hainele lui Michael sunt superbe, piese clasice care nu ies niciodata din stil. M-am gandit ca ar fi minunat sa reinventez cateva dintre vintage-urile preferate Michale Kors pe care le am de cativa ani si pe care le-am tot purtat”, a spus Gwyneth. Colectia va include piese ready-to-wear, dar si accesorii. Actrita si designerul se cunosc de mai bine de 20 de ani si discuta de foarte mult timp posibilitatea unei colaborari.

Paltrow a mai colaborat pentru site-ul ei cu Matthew Williamson si Stella McCartney. “Intotdeauna ne-am dorit sa facem ceva impreuna. Am inceput sa vorbim despre aceasta idee  deoarece atunci cand iti cumperi ceva, nu stii ca poate va deveni piesa ta favorita. Inevitabil, designerii nu vor mai face acea piesa inca o data, lucru care te innebuneste”, a spus Kors.

 

Text: Ruxandra Raica