Colaborarea Chiarei Ferragni cu Rilastil

Influencerul și antreprenorul italian, Chiara Ferragni, a anunțat printr-o postare pe Instagram colaborarea sa cu brandul italian, Rilastil. Chiara este cunoscută pentru colaborări cu alte branduri populare.Chiara Ferragni și-a împărtășit entuziasmul față de colaborarea sa cu Rilastil:

„Azi îmi doresc să merg la plajă pe lac, și vreau sa vă prezint o protecție solară pe care o folosesc și ca bază de make-up. Rilastil Sun System Water Touch îmi place foarte mult pentru că nu lasă tenul gras, se absoarbe rapid și nu lasă pielea lucioasă.” Protecția solară pentru corp pe care o folosesc în acest weekend e tot de la Rilastil. Se absoarbe rapid în piele, nu lasă urme albe și are acțiune antioxidanta de lungă durată. ”

Rilastil este o gama completă de dermatocosmetice ce oferă soluții atât pentru problemele tenului  cât și pentru cele ale pielii.

Rilastil este o companie care urmărește realizarea de produse dermatocosmetice, de calitate superioară care să vină în întâmpinarea problemelor cu care se confruntă pielea. Rilastil a investit întotdeauna, în primul rând, în cercetare pentru a identifica cu precizie problemele cu care se confruntă pielea și cauzele apariției acestora precum și pentru a găsi formule și ingrediente active pentru a le rezolva. Produsele dermatocosmetice Rilastil sunt realizate în urmă unor cercetări îndelungate și folosesc ingrediente active concentrate, atent selectate, pentru a oferi efecte rapide și de durata.

Farmaciştii Catena recomandă Rilastil Sun System o gamă completă pentru protejarea tenului şi a pielii corpului de acţiunea nociva razelor solare, oferind protecţie solară tuturor tipurilor de piele, chiar şi celor sensibile şi reactive la soare.

Gama Rilastil conține produse dermatocosmetice care sunt destinate tuturor tipurilor de ten și afecțiunilor acestuia, de la pielea cu tendința acneica, la cea uscată sau predispusă la atopie, la petele pigmentare provocate de expunerea la soare. Sunt produse dermatocosmetice atent formulate care sunt potrivite și pentru persoanele cu pielea sensibilă și reactivă care are nevoie de o îngrijire specifică. Acestea contribuie la îmbunătățirea texturii pielii, hidratează tenul în profunzime, lupta împotriva apariției ridurilor și protejează tenul de efectele nocive ale razelor de soare sau cele provocate de factorii de mediu.

Produsele Rilastil Sun System, recomandate de Societatea Română de Dermatologie

Cine este Chiara Ferragni

Chiara Ferragni este o bloggeriță italiană, femeie de afaceri, designer de modă și model care a colaborat cu mărci de modă și frumusețe prin blogul ei, The Blonde Salad.

Chiara Ferragni și-a început cariera la sfârșitul anului 2009 cu blogul „The Blonde Salad” – care le-a oferit cititorilor tendințe de modă, stil de viață și beauty. Blogul a fost recunoscut pe scară largă de publicații precum New York Times și Teen Vogue și i-a oferit Chiarei posibilitatea de a lucra cu branduri de modă de top precum Fendi, Guess, Steve Madden, Gucci și Calvin Klein. De la lansarea blogului ei în urmă cu 14 ani, Ferrragni a fost desemnată de către Forbes drept Fashion Influencer de top și are un loc râvnit pe lista celor mai influenți 500 de oameni de modă a Business of Fashion.

Foto: hepta, instagram