Colectia capsula Minionette

Minionette a lansat colectia capsula de toamna/iarna, care se distinge printr-un design noncoformist, pietre pretioase si o stralucire pudrata ce continua povestea florala pornita la inceputul acestui an.

Designul este unul minimalist, iar caracterul nonconformist este dat de diferitele modalitati de finisare a aurului. Pentru colectia capsula, designerii Minionette au avut ca inspiratie cala, hortensia si floarea de gheata, pe baza carora au dezvoltat 8 bijuterii noi, atat cu aspect mat, dar si lucios pentru straluciri subtile.Bijuterii inspirate de natura

Colierul si cerceii Calla Lily imbina tulpina gratioasa cu forma zvelta a unei petale, in interiorul careia au fost picurate diamante albe.

Setul Hydrangea cu diamante si safire este inspirat de forma si culoarea vie a petalelor hortensiei, recreate printr-un buchet irezistibil de pietre pretioase.

Cele doua coliere si cerceii Ice Flower exploreaza formele deosebite sculptate de gerul sezonului rece, imbinand sclipirile pretioase ale dimantelor cu eleganta perlelor albe.

Pentru mai multe detalii poti accesa www.minionette.ro.
Text: Ruxandra Dumitrescu