Colectia GELeration by Jessica, in Romania

Colectia GELeration by Jessica, in RomaniaSistemul GELeration Soak-Off Gel Polish, noua tehnologie lansata la Hollywood, reprezinta un hibrid intre gelurile si lacurile de unghii.

Miki, imaginea liniei Jessica in Romania, a fost prezenta la lansarea unui nou produs marca Jessica: prima linie de geluri colorate de unghii, care se aplica precum un lac si are rezistenta unui gel.

Sistemul GELeration Soak-Off Gel Polish, noua tehnologie lansata la Hollywood, reprezinta un hibrid intre gelurile si lacurile de unghii, oferind o culoare fantastica, ce rezista intre 3 si 4 saptamani si se usuca in doar cateva secunde. Produsul este usor de aplicat, ofera unghiei naturale o finisare lipsita de imperfectiuni si se indeparteaza in doar cateva minute prin aplicarea unei solutii speciale. In plus, GELeration Soak-Off Gel Polish imbratiseaza filosofia Jessica de ingrijire a unghiei naturale, protejand-o chiar sub acest strat de gel special si este disponibil acum si in Romania in 26 dintre cele mai populare nuante din paleta cromatica Jessica. Formula Soak-Off Gel Polish GELeration reprezinta un complex din rasini si polimeri, ce confera produsului o textura si o stralucire de gel, iar unghiei naturale un plus de rezistenta, fara a-i afecta sanatatea. Asemeni lacurilor Jessica, gelurile colorate GELeration sunt eco-friendly, nu contin formaldehide, toluen si DBP.

ianuarie 3rd, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate