Concurs Canogel pe pagina de facebook Revista TONICA

Concurs Canogel pe pagina de facebook Revista TONICAIn ultimii 150 de ani inovatiile Bayer au contribuit la imbunatatirea calitatii vietii oamenilor, iar lansarea Canogel vine sa intareasca aceasta misiune continua. Canogel contine glicerina, ce are proprietati calmante, reducand intensitatea disconfortului, chiar de la prima utilizare. Numai intr-o saptamana de utilizare vei simti rezultatele! O atingere catifelata si revigoranta care iti va reda starea de bine!

Canogel este un produs de uz extern creat special pentru igiena si protectia zonei intime, ajutand la calmarea zonei sensibile, predispuse la iritatii. In plus, mentine un pH alcalin ce favorizeaza echilibrul florei vaginale.

 

Poti castiga si tu unul dintre cele 5 geluri Canogel. Iata ce trebuie sa faci:

  1. Da LIKE paginii de Facebook Revista TONICA;
  2. Raspunde la intrebarea „Ce articol din categoria SANATATE / sectiunea GINECOLOGIE ti se pare cel mai interesant?” (raspunsurile copy/paste nu vor fi luate in considerare);
  3. Da LIKE & SHARE acestei postari.

 

Concursul se desfasoara in perioada 24 februarie – 3 martie, iar castigatorii vor fi alesi pe data de 3 martie, prin tragere la sorti.

 

Succes!

 

Text: Ruxandra Raica