Connect-R: “Imi pun mari sperante in bobocii economisti de azi”

poster_A3Black-and-White   Sezonul rece iti aduce petrecerile incendiare ASE! Vino sa iei pulsul distractiei la Balul Facultatii de Economie si Economie Agroalimentara si a Mediului, ce va avea loc marti, 6 noiembrie, incepand cu orele 20:30, la Clubul Fratelli.

Invitatul special al serii este cel mai iubit artist din industria muzicala romaneasca, Connect-R, care a tinut sa trimita un mesaj special tuturor celor care vor participa la balul cu tematica Cancan Party:”Cand vine vorba de cantarile mele in cadrul diverselor baluri, devin un pic nostalgic, pentru ca prima mea reprezentatie artistica din cariera muzicala a fost in cadrul unui astfel de bal. In ceea ce ii priveste pe bobocii economisti, nu pot sa spun decat ca noi toti ne punem mari sperante in ei pentru ca vor deveni stalpii de rezistenta ai economiei romanesti.

Totusi pentru seara de marti, la Cancan Party ii sfatuiesc pe ASE-isti si ASE-iste sa isi economiseasca energia pentru ca ii asteapta un eveniment incendiar”, a martusisit artistul.

   Petrecerile ASE vor continua joi 8 noiembrie, cu Black&White Party, Balul Facultatii de Comert. In cadrul evenimentului din Clubul Fratelli, trupa AlbNegru impreuna cu amfitrionul balurilor, Mihai Morar, vor avea vor avea grija ca cei prezenti sa aiba parte de o seara de neuitat.

Cele mai noi sounduri, cele mai frumoase animatoare, entertaineri de exceptie si o locatia perfecta vor face ca seara party-ului ASE sa fie una de neuitat chiar si pentru cei mai pretentiosi dintre petrecareti. Biletele se gasesc in incinta ASE. Acesta este un eveniment Inception, sustinut de Orange, in parteneriat cu Radio Zu.

 

Text: Andreea Popescu