Controleaza diabetul la Catena, de Ziua Mondiala a Diabetului

Devenit deja un eveniment de traditie, Catena marcheaza si in acest an, pe 14 noiembrie, Ziua Mondiala a Diabetului printr-o serie de actiuni menite sa atraga atentia asupra acestei afectiuni, din pacate tot mai raspandite in Romania, si a complicatiilor pe care aceasta le provoaca.

Astfel, pacientii care vor trece pragul farmaciilor Catena in aceasta zi vor primi gratuit brosura „Intelege si controleaza diabetul”, o sursa de informatii utile si profesioniste despre aceasta afectiune, despre simptomele sale si cauzele care o provoaca, despre tratamentul adecvat in fiecare tip de diabet si planul alimentar pe care cei care sufera de aceasta boala il pot urma pentru a-si face viata mai usoara.

De asemenea, pacientii diabetici vor primi gratuit Carnetelul diabeticului, in care acestia pot tine evidenta glicemiei, iar clientii vor avea parte de o surpriza dulce, dar fara zahar: un fursec Nucita, din partea Catena.

noiembrie 13th, 2018 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate