Copii cu parinti faimosi, mai faimosi decat parintii!

-smith-and-kids-396x580Copiii sunt darul cel mai de pret pe care il pot primi oamenii si nu exista bucurie mai mare decat faptul ca urmasii au un viitor bun. Astazi am decis sa vorbim despre copiii celebritatilor, despre copiii care au devenit mai faimosi decat parintii lor. Vorbim despre situatia in care fiii si fiicele devin de 2x mai populari decat parintii lor. Din moment ce infamia nu se pune, nu ii vom regasi pe Martin si Charlie Sheen in aceasta lista 🙂.

 

Will Smith si copiii

Will Smith are doi copii extrem de talentati. De la coafura lui Willow, pana la talentul la karate pe care Jayden il demonstreaza pe ecran, acest duo si-a mostenit intru totul tatal. Aceasta familie ar face, probabil, o echipa grozava de bodyguarzi.

 

outshining-miley-and-billy-ray-cyrus-400x580Miley si Billy Ray Cyrus

Ce ar fi o lista de copii celebri fara familia Cyrus? Miley Cyrus a depasit cu mult succesul tatalui ei, mai ales in plan muzical. Dar in loc ca acest lucru sa consolideze relatia lor, se pare ca stralucirea lui Miley il face pe Billy Ray sa isi doreasca sa poata sterge “Hannah Montana” din amintirile lui.

 

julio-and-enriche-igleciasEnrique si Julio Iglesias

Enrique Iglesias s-a ridicat din cenusa trecutului ca o pasare Phoenix. Sunt sigura ca acest lucru il face pe “papa” Julio Iglesias mandru. Cu toate ca Enrique este inca departe de a atinge succesul tatalui sau, el merge incet, dar sigur pe drumul pe care si l-a ales. Dar gratie muzicii pop pe care a ales sa o interpreteze, putem spune ca Enrique este mai faimos decat tatal sau pe piata americana.

 

jennifer-and-john-anistonJennifer si John Aniston

Desi viata lui Jennifer Aniston a fost compusa si din momente neinsemnate, ea are totusi multe lucruri de care sa fie mandra. Primind milioane de dolari chiar si pentru filmele mediocre, este de la sine inteles faptul ca si-a depasit cu succes tatal. Tatal ei, John Aniston, a facut si el parte din televiziune in ultimii 50 de ani si a jucat in productia “Days of Our Lives”, din 1987. Chiar daca vremea a trecut peste el, sunt sigura ca domnul Aniston se bucura de succesul fiicei lui.

 

sofia-and-francis-coppolaSofia si Francis Ford Coppola

Cine nu-si aminteste de renumitul “The Godfather” al lui Francis Ford Coppola? Sofia Coppola si-a creat si ea un renume ca director, a castigat trei Globuri de Aur si un Oscar si premiul pentru “Best Original Screenplay” cu  “Lost in Translation”. Iata o lista destul de impresionanta pentru copilul lui Francis Ford Coppola.

 

Allison si Brian Williams

Este bine cunoscut faptul ca toate femeile tinere cu un rol principal in spectacole sunt fiice de muzicieni, artisti, scriitori si jurnalisti. Eu una am fost foarte surprinsa sa aflu ca Allison Williams, care joaca in spectacolul Marnie Michaels, este fiica lui Brian Williams, redactor-sef la NBC Nightly News si Rock Center. Dar chiar si asa, ma intreb ce crede Brian Williams despre fiica lui, care este protagonista unui astfel de program vulgar, cu scene de sex si alte asemenea lucruri provocatoare? Foarte interesant…

 

Minnie-and-MayaMaya Rudolph si Minnie Riperton

N-am stiut despre Minnie Riperton mai nimic in afara de faptul ca a cantat “Loving You” si ca poate atinge note atat de inalte cu vocea sa incredibila. Dar, in afara de asta, una dintre cele mai interesante informatii pe care le-am aflat despre Riperton este ca ea este mama celebrei actrite de comedie Maya Rudolph.

 

Jayne-MariskaMariska Hargitay si Jayne Mansfield

Jayne Mansfield, iepuras Playboy si actrita cunoscuta datorita rolului din filmul “The Working Man’s Marilyn Monroe”, este mama frumoasei Mariska Hargitay, protagonista serialului de televiziune “Lege si ordine: Brigada speciala”, posesoare a unei stele pe Bulevardul Gloriei – Walk of Fame – din Hollywood. Desi ii seamana perfect mamei ei, actritei Mariska Hargitay nu-i place sa fie comparata cu aceasta, apreciind mai mult comparatia cu tatal ei, fostul Mr. Universe Mickey Hargitay. Poate ca nu se simte prea confortabil cu statutul de sex-simbol al mamei ei…

 

Jenny si Sidney Lumet si bunica Lena Horne

Jenny Lumet este un scenarist apreciat, care a debutat ca actrita. Ea se afla in spatele ideii filmului “Rachel Getting Married”, in care a jucat Anne Hathaway. Nu numai ca Lumet a castigat cateva premii pentru scenariul ei, dar povestea a ajutat-o si pe Anne Hathaway sa obtina o nominalizare la Oscar pentru cea mai buna actrita. Jenny Lumet este fiica legendarului regizor Sidney Lumet si a jurnalistei Gail Lumet Buckley, si nepoata Lenei Horne.

 

Text: Andreea Popescu