Corina:”Cheia unei cariere de succes este munca”

poster_A3Crazy-LiciousSezonul rece iti aduce petrecerile incendiare ASE! Vino sa iei pulsul distractiei la Balul Facultatii de Marketing, marti, 27 noiembrie, incepand cu orele 20:30, la Clubul Fratelli. Si pentru ca distractia nu putea incepe fara Corina, aceasta va asteapta la CrazyLicious Party.

     In ceea ce priveste viitorul studentilor din Romania, artista a tinut sa isi spuna parerea: ”Sunt dezamagita de felul in care oamenii cu una, doua sau chiar trei facultati ajung sa lucreze pe cateva sute de lei, insa sunt increzatoare in faptul ca fiecare are o stea norocoasa si trebuie sa creada in ea. Eu, spre exemplu, nu am profesat niciodata ce am invatat in facultate, dar am reusit sa ma dezvolt pe plan muzical. Reusitele nu s-a aratat nici la mine foarte repede, sunt artisti precum Inna, O-Zone sau Alexandra Stan, care au cunoscut succesul mult mai repede, dar eu cred ca muncitnd atat de mult pentru ce am acum m-a facut sa apreciez si mai tare ceea ce am reusit sa cladesc. Cheia unei cariere de succes este munca, asta trebuie sa stie tinerii”.

    Cele mai noi sounduri, cele mai frumoase animatoare, entertaineri de exceptie, o locatia perfecta si amfitrionul petrecerilor, Mihai Morar, vor face ca seara party-ului ASE sa fie una de neuitat chiar si pentru cei mai pretentiosi dintre petrecareti.

Biletele se gasesc in incinta ASE.

 

Text: Andreea Popescu