Cornel Ilie, noul ambasador al brandului AVON

largeAVON relanseaza gama de produse masculine, printr-un parteneriat cu Cornel Ilie, care devine astfel noua imagine AVON.

Vocalistul trupei Vunk, Cornel Ilie, continua seria de succes a parteneriatelor AVON cu ambasadori-vedete – Andreea Marin, Loredana, Antonia – si devine astfel imaginea gamei de produse AVON Men, precum si a parfumurilor Exploration si Elite Gentleman. Produsele vor fi disponibile pe piata incepand cu luna februarie 2014.

,,Rolul de ambasador al unei companii de cosmetice este unul foarte placut si ma bucur sa continui colaborarea cu AVON, pentru ca ne leaga un sir de relatii de incredere, cladite in timp”, a spus Cornel.

Despre parfumurile EXPLORATION si ELITE GENTLEMAN, Cornel Ilie declara ca ,,parfumul este ambasadorul meu, iar lumea mea este calatoria ta. Exploreaz-o!”.

Primul parfum, si anume Exploration, este potrivit pentru barbatul care iubeste provocarile si contine note de portocala, salvie si lemn de santal, facand astfel parte din categoria proaspat-marina. Al doilea parfum, Elite Gentleman, este de fapt  o apa de parfum special creata pentru un veritabil gentleman, ale carei acorduri oriental-lemnoase sunt completate de aroma tare a coniacului.

 

Text: Andreea Popescu