Costin Petrescu va urca pe scena Salii Palatului din Bucuresti in concertul Pasarea Rock

Costin Petrescu va urca pe scena Salii Palatului din Bucuresti in concertul Pasarea RockFost membru al formatiilor Olimpic ’64 (1961-1971), Phoenix (1971-1974) si Hyperion (1977-1984), Costin Petrescu va urca pe scena Salii Palatului alaturi de formatia Pasarea Rock in concertul programat pentru data de 25 martie. Toti cei prezenti la Sala Palatului vor putea asculta compozitii noi semnate de catre Josef Kappl pentru Pasarea Rock, dar si piese celebre ale lui Mircea Baniciu.

In ceea ce priveste invitatia de a urca pe scena in concertul de lansare a formatiei Pasarea Rock, Costin Petrescu spune ca este onorat si fericit pentru faptul ca: „Joji, Mircea, Ovidiu si ceilalti s-au gandit la mine si m-au invitat la acest concert interesant, care va fi o intalnire spirituala si artistica. Ma bucur ca bunul Dumnezeu ne-a dat posibilitatea unei reintalniri spectaculare si a permis timpului sa ne faca s? fim din nou tineri!”. Costin Petrescu va veni special din Franta pentru a intregi lista de invitati si pentru a fi alaturi de Mircea Baniciu (voce, chitara), Josef Kappl (bas), Ovidiu Lipan Tandarica (baterie), Vlady Cnejevici (clape), Teo Boar (chitara) si Cristi Gram (chitara). Pe scena Salii Palatului din Bucuresti vor urca Marius Batu (voce, chitara), iar invitatul special va fi Mani Neumann (vioara).

 

Text: Ruxandra Raica

martie 3rd, 2014 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate