Costume ale celebrităților – scoase la licitație

Peste 100 de costume de scenă care au aparținut membrelor grupului Destiny’s Child, Whitney Houston, Cher și Lady Gaga au fost scoase la licitație.

Reprezentanții casei de licitații Julien’s Auctions se așteaptă ca zecile de costume purtate de Beyonce, Kelly Rowland şi Michelle Williams (Destiny’s Child), în anii ’90 – 2000, să se vândă la prețuri cuprinse între 600 și 10.000 de dolari. Ținutele de scenă era realizate pe atunci de mama cântăreței Beyonce, Tina Knowles Lawson.

Printre alte ţinute vestimentare care vor fi scoase la licitaţie, în luna iunie, se vor afla şi o rochie din voal auriu realizată de Atelier Versace şi purtată de regretata vedetă americană Whitney Houston. Vedeta a purtat rochia în timpul unui concert susţinut la Paris în iulie 1998 și este estimată între 20.000 şi 30.000 de dolari. 

De asemenea, la licitație vor fi scoase și body-ul din plasă şi jacheta de motociclist purtată de Cher în videoclipul din 1989 al piesei “If I Could Turn Back Time”. Aceasta a fost vândută ultima oară la licitaţie în urmă cu cinci ani contra sumei de 60.000 de dolari.

Încasările pe care le va avea casa de licitații, de pe urma vânzării costumelor, vor fi donate în beneficiul MusicCares, divizia de caritate a instituţiei The Recording Academy, care îi ajută pe muzicienii aflaţi în situaţii dificile din cauza pandemiei de coronavirus, scrie Agerpres.

Strălucește precum o vedetă. Folosește gama Rilastil Progression HD pentru o piele de invidiat.

Text: Bettina Cristea