Cove, plecat din PRO, se oprește la PRIMA

După ce mai multe zvonuri spun că Gabriel Coveșanu ar fi fost dat afară din PRO TV, iată că cel care a prezentat timp de șase ani “Vorbește Lumea” va avea un nou job, într-o emisiune de la PRIMA TV.

Vestea că Gabriel Coveșanu a plecat de la emisiunea “Vorbește Lumea” a uimit pe toată lumea, în urmă cu o săpămână. Nimeni nu se aștepta ca actorul să predea de tot ștafeta colegei sale Adela Popescu, care a născut acum aproape două luni.

Cove completează lista veteranilor care părăsesc trustul PRO, alături de Oana Cuzino și Florin Călinescu. Gabriel declara în urmă cu o săptămână că se va întoarce la iubirea sa, teatrul. Însă, astăzi am aflat că, de fapt, actorul a semnat un contract generos cu PRIMA TV.

Gabriel Coveşeanu va face parte din proiectul Flash Monden, alături de Diana Bart, pe locul lăsat liber de Alexandru Constantin, cel care a trecut la România TV.

„Sunt bucuros să fiu, la debut de toamnă, parte a unei echipe tinere şi entuziaste. Revin cu drag în locul în care m-a simtit atât de bine.M-am bucurat să revăd prieteni vechi, dar şi să îmi fac prieteni noi. Şi cred că voi face, alături de Diana, o echipa de senzaţie la Flash Monden.

Îi aştept pe bunii mei, cum îmi place să le spun prietenilor mei din faţa micului ecran, de luni până vineri şi duminică seară la Flash Monden să povestim despre toate mondenităţile de la noi şi de peste hotare. Vom face să fie, pentru telespectatorii Prima TV, o întâlnire dorită şi memorabilă”, sunt noile declarații ale lui Cove.

Prima TV anunţă că emisiunea vine cu un nou sezon din 13 septembrie, de la ora 19:30.

Bettina Cristea

Foto: Facebook