Covid la Globurile de Aur: ce vedete au luat virusul

covid la globurile de aur

S-a lăsat cu mai multe cazuri de Covid după Globurile de Aur! Mai multe celebrități au declarat că au fost testate pozitiv cu temutul virus, în urma participării la decernarea premiilor pentru cele mai bune filme și seriale ale anului.

Cea de-a 80-a gală de decernare a Globurilor de Aur, organizată de Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (HFPA), a avut loc la hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, în seara zilei de marți, 10 ianuarie 2023. Evenimentul a fost prezentat de actorul de comedie Jerrod Carmichael.

Din nefericire, mai multe staruri de la Hollywood au fost confirmate cu Covid după Globurile de Aur, relatează BBC. Printre starurile care s-a îmbolnăvit se numără Michelle Pfeiffer, Jamie Lee Curtis, Collin Farrell și Brendan Gleeson.

Farmacistii Catena recomanda ImunoSuport Forte de la Naturalis, supliment alimentar ce contine o combinatie de nutrienti, vitamina C, D si mineralul zinc, care actioneaza sinergic, intarind imunitatea organismului. 

Această situație a impus ca toți participanții la Critics Choice Awards, de duminică, 15 ianuarie 2023, să aibă un test COVID-19 negativ la intrarea la eveniment. Pentru că au ieșit pozitive, câteva staruri au lipsit de la eveniment.Michelle Pfeiffer și Jamie Lee Curtis, printre marii absenți de la Critics Choise Awards

Michelle Pfeiffer fusese invitată să îi înmâneze actorului Jeff Bridges premiul pentru întreaga activitate. Însă nu a mai putut fi prezentă pe scena premiilor din cauza

“Îmi pare atât de rău că lipsesc de la Critics Choice Awards. Da, Covid”, a scris Michelle Pfeiffer, într-o postare pe Instagram.

John Goodman a fost cel care a preluat “rolul” lui Pfeiffer și i-a înmânat premiul lui Jeff Bridges.

Și Jamie Lee Curtis a anunțat pe rețelele de socializare că s-a infectat cu Covid. Cu toate acestea, filmul “Everything Everywhere All at Once” a adus întregii sale echipe 5 premii. Este vorba inclusiv de premiul pentru “cel mai bun film”.

Experții în sănătate publică au spus că vestea că mai mulți actori s-au îmbolnăvit nu sunt surprinzătoare. Și asta având în vedere relaxările din ultima vreme privind organizarea evenimentelor organizate indoor.

Potrivit datelor de la Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA, cazurile săptămânale de COVID-19 au depășit 400.000 în ultimele 6 săptămâni peste ocean. Astfel de cifre nu s-au mai văzut de la sfârșitul lunii septembrie 2022, notează jurnaliștii ABC News.

Adelina Mariş

Foto Hepta