Creatoarea Maria Simion, surfing la Marea Neagra

Maria-Simion-surfDesignerul Maria Simion a petrecut cateva zile pe litoralul romanesc alaturi de Lora si Doinita Oancea, ocazie cu care s-a relaxat, insa s-a si distrat la maximum. Dupa o sedinta de body-surfing in care si-a etalat pielea de culoarea caramelului, vedeta Antenei 2 a trecut la surfing pe valuri.

Maria s-a bucurat din plin de prima ei lectie de surfing si se pare ca marea a tinut cu ea deoarece valurile au fost destul de inalte pentru ca designerul sa poata simti adrenalina. Spre uimirea instructorului si a curiosilor adunati pe plaja, Maria Simion a reusit sa-si mentina echilibrul pe placa de surf, demonstrand inca o data ca este o persoana ambitioasa si determinata. Nu multe femei s-ar incumeta la asa ceva.

     Chiar daca s-a ales cu cateva vanatai si cu febra musculara, Maria nu s-a speriat asa usor, si cum experienta a fost mai mult decat interesanta, si-a propus ca urmatoarea vacanta sa si-o petreaca facand surfing, de data aceasta pe valurile din Hawaii. Bravo, Maria, esti talentata, frumoasa si curajoasa!

 

Text: Ruxandra Raica