Cristiano Ronaldo, tata pentru a patra oara!

Un nou motiv de bucurie pentru fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, dupa ce prietena sa, frumoasa Georgina Rodriguez, a nascut o fetita. Micuta Alana Martina a venit pe lume duminica, 12 noiembrie.

Cristiano a postat o poza de la spital si un scurt text pe contul sau de Instagram: „Alana Martina tocmai s-a nascut! Atat Geo (n.r. Georgina Rodriguez), cat si Alana se simt minunat! Suntem cu totii foarte fericiti!”. In doar cateva ore, anuntul a strans peste 8 milioane de like-uri, ceea ce arata inca o data popularitatea de care se bucura fotbalistul lui Real Madrid. Cel de-al patrulea copil al lui Ronaldo s-a nascut cu 9 zile inainte de termen, la un spital din Madrid.Ronaldo castiga 300.000 de lire la o postare pe Instagram!

In fotografia de pe site-ul de socializare apare si Cristiano Ronaldo jr., fiul de 7 ani al fotbalistului. In jurul mamei acestuia, despre care s-a spus ca a primit 10 milioane de lire sterline pentru a-i aduce copilul pe lume, este un intreg mister, presa incercand in zadar sa afle cine este.

In 2015, in cadrul emisiunii britanice The Jonathan Ross Show Cristiano nu a dezvaluit misterul, declarand: „Oamenii speculeaza ca am fost cu o fata sau alta ori ca a fost o mama surogat. Nu am spus nimanui si nici nu voi spune! Atunci cand Cristiano jr. va creste ii voi spune cu siguranta adevarul pentru ca merita, pentru ca e copilul meu, dar nu am sa dezvalui pentru ca asa vor altii”. Ceilalti doi copii ai lui Cristiano Ronaldo, nascuti de o mama surogat in iunie 2017, sunt Eva Maria si Mateo.

Ronaldo se bucura de o popularitate incredibila, avand peste 115 de milioane de urmaritori pe Instagram. Presa britanica dezvaluie ca acesta castiga aproximativ 310.000 lire sterline, la fiecare poza urcata pe Instagram!

Text: Alin Claudiu Popescu

Sursa foto: Instagram