Cristiano Ronaldo va deveni din nou tată de gemeni!

Cristiano Ronaldo va deveni din nou tată. Fotbalistul și logodnica sa, Georgina Rodriguez, așteaptă gemeni, iar anunțul a fost făcut pe rețelele sociale. Starul are deja 4 copii, iar trei dintre aceștia sunt cu actuala logodnică: gemenii Eva și Mateo și Alana Martina.

Farmaciștii Catena recomandă masca de față tip șervețel cu infuzie de Colagen de la Skin Republic care redă fermitatea pielii, diminuează liniile fine, dar și ridurile profunde.

Copilul cel mare, Cristiano Ronaldo Jr., conceput cu o mamă surogat, îi calcă pe urme deja tatălui său și vrea să devină fotbalist.Anunțul a că va deveni din nou tată l-a făcut pe Instagram: „Abia așteptăm să vă cunoaștem!”

Într-o postare recentă pe rețelele sociale, Cristiano Ronaldo a dezvăluit că el și Georgina Rodriguez așteaptă gemeni, adăugând și o fotografie în care apare alături de soția sa și o imagine cu o ecografie.

„Sunt foarte încântat să anunț că așteptăm gemeni. Inimile noastre sunt pline de dragoste, abia așteptăm să îi cunoaștem!”, a transmis starul portughez.

Cristiano și Georgina s-au logodit în vara anului trecut. Pe 22 august 2020, perechea a publicat în mediul online un portret în dreptul căruia Georgina a scris: „DAAA”. În dreptul aceleiași fotografii, sportivul a scris: „Mi Amor – Dragostea mea”.

Foto: google images