Cristina Ich, la un pas de moarte. Ce a păţit frumoasa moldoveancă

Cristina Ich, logodnica lui Piţurcă Junior, a ajuns de urgenţă la spital după ce o banală cădere de calciu i-ar fi pus viaţa în pericol.

„Mulțumesc pentru toate mesajele de sănătate. Am crezut că mor. Credeți-mă că pentru prima dată eu am simțit că mor. Mai am două zile de perfuzii, adică pot să merg într-un sfârșit. Din vacanță m-a luat. Încă de când am plecat de acasă, am crezut că e de la oboseală, dar credeți-mă că lipsa de calciu și de fier te termină”, a spus Cristina Ich pe Instastory.

În video-urile de pe Instagram, fotomodelul internaţional le-a recomandat tuturor femeilor care au născut de curând, să îşi facă toate analizele pentru a nu întâmpina probleme ulterior, cum a păţit ea. În cele cinci zile de vacanţă, vedeta spune că doar a dormit, pentru că nu se putea ridica din pat.

„Credeți-mă nu mă simt mai bine acuma nici după trei perfuzii pe zi. Și acum simt starea de amorțeală, mai văd puțin negru în fața ochilor, mai ales dacă fac efort. Am frisoane. Oricât de cald ar fi afară mie îmi e frig. Îmi curgeau lacrimile. Mă simțeam atât de rău încât plângeam. Am crezut că m-a luat o depresie, dar era tot de la lipsa de potasiu, magneziu și fier”, a povestit Cristina Ich pe Instastory.

Photo: Instagram

august 18th, 2020 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate