Cristina ICH, votată ca fiind cel mai bun influencer în 2020

Oficial, Cristina ICH, în vârstă de 33 de ani, este cel mai bun influencer din România. În cadrul Galei E! People’s Choice Awards, ea va primi premiul „Romanian Social Media Star of 2020”, după ce a obţinut cele mai multe voturi din partea fanilor care îi apreciază munca din mediul online.

Dacă îmi spunea cineva acum câţiva ani că urmează să câştig la un moment dat un premiu internaţional şi să fiu alegerea publicului, nu aş fi crezut niciodată. Deşi, prin conţinutul meu din online, îmi doresc să educ generaţii, să ambiţionez şi să ofer încredere de sine femeilor, am înţeles că şi eu trebuie să lucrez la aceste aspecte, pentru că n-am avut destulă încredere să-mi imaginez că pot fi atât de apreciată şi iubită.

Am simţit toată susţinerea şi dragostea publicului, iar cuvintele ar fi prea sărace pentru a mulţumi îndeajuns. Odată cu acest premiu am realizat că munca mea din online merită tot efortul, iar pe viitor, promit sa vin cu proiecte tot mai mari pentru publicul meu. Mulţumesc People’s Choice Awards pentru această oportunitate şi experienţă frumoasă!”, a spus Cristina ICH. 

Cristina ICH sau „Angelina Jolie de România”, cum i se mai spune datorită frumuseții sale, ocupă locul I pe podium, aceasta fiind urmată de Alina Ceuşan care este pe locul II şi Bianca Adam (Tequila) pe locul III. 

Alți influenceri care au fost nominalizaţi la categoria Romanian Social Media Star of 2020 au fost Mimi, Andra Gogan, Emil Rengle, Cristi Munteanu și Vlad Munteanu. Gala E! People’s Choice Awards va fi transmisă prin televiziunea E!, duminică spre luni, pe 15 noiembrie, de la ora 02:00.

Anul trecut, acest premiu a fost câștigat de către Adelina Pestriţu.

În sfârșit, Cristina ICH a primit o veste bună, după ce zilele trecute, aceasta a citit în presă că tatăl copilului ei, Alex Pițurcă, a fost într-o vacanță la munte cu Monica Hill, fosta iubită a lui Cătălin Botezatu.