Cristina Spatar si Marius Marin in Povestea Noastra

Cristina Spatar si Marius Marin in Povestea NoastraCristina Spatar si Marius Marin, fostul finalist de la Vocea Romaniei, supranumit si Gerard Butler de Romania, au lansat de curand videoclipul piesei Povestea noastra. Tema piesei este dragostea si niciun alt loc nu ar fi putut fi mai bine ales pentru filmarea videoclipului decat Malta, o superba si exotica tara, cu peisaje calde si romantice.

Povestea celor doi incepe la Malta Classic Car Museum, acolo unde Marius se indragosteste iremediabil de Cristina, si-i poarta mai apoi prin toata tara. Astfel, ajung la Mdina- Orasul Tacerii, la Valetta, in Gradinile Barrakka, ca ulterior sa poposeasca in pitorescul sat pescaresc Marsaxlokk.
Cristina Spatar era deja familiarizata cu peisajele din Malta, deoarece tot acolo a filmat si recentul videoclip Mai aproape, in colaborare cu Don Baxter.

«Povestea noastra» este o poveste de dragoste, dragostea este un subiect inepuizabil, toata lumea iubeste sau a iubit macar o data in viata. Este o piesa in care am pus mult suflet si un clip la care am filmat cu drag mai multe zile in Malta, sper sa va placa ce a iesit si sa-l urmariti cu placere”, a spus Cristina Spatar.

 “Sper sa va placa la fel de mult cum imi place si mie «Povestea noastra»! Va pregatim ceva cel putin la fel de frumos pe viitor”, a adaugat Marius Marin.

 

Text: Madalina Manole