Cu cine e compatibil Berbecul

berbecul-si-celelalte-zodiiDe ce iubim Berbecii? Pentru ca sunt curajosi, spontani, sinceri, generosi si entuziasti in orice ar intreprinde. Iata insa si ce compatibilitati are Berbecul cu celelalte zodii.

Berbec cu Berbec: O conexiune tensionata, foarte multa pasiune. Ambii fiind semne de foc, vor sari scantei. Este foarte important sa va aliati interesele si sa va gasiti echilibrul.

Berbec cu Taur: Poate deveni frustrant. Au energii diferite si nu-si pot gasi ritmul impreuna. Dar amandoi sunt romantici si pasionali si cu multe compromisuri pot atinge fericirea impreuna.

Berbec cu Gemeni: O adevarata provocare. Gemenii sunt ganditori, iar Berbecii oameni de actiune. Au nevoie de un scop comun ca sa-si poata impartasi iubirea.

Berbec cu Rac: Guvernat de luna, Racul poate deveni uneori mult prea sensibil pentru un Berbec si ii poate lua prea in serios actiunile. Sunt nevoi care trebuie satisfacute de ambele parti, Racul nu trebuie sa dea inapoi.

Berbec cu Leu: Ca semne de foc, acestea doua sunt in perfecta sincronizare, se inteleg si se cunosc bine, au ca un cod numai de ei ințeles. Este o conexiune intre stele!

Berbec cu Fecioara:  Aceasta poate fi o uniune dificila. In general relatiile raman la stadiu de prietenie si nu cunosc fericirea de lunga durata.

Berbec cu Balanta: E o lipsa de armonie, pare ca tot timpul e un duel. Fiecare trebuie sa recunoasca calitatile celuilalt.

Berbec cu Scorpion: Pasiune, drum cu un singur sens. Respect, iubire si intelegere mutuala. Dar nu e loc pentru niciun secret.

Berbec cu Sagetator: Aceste doua semne de foc sunt precum magnetii. Se atrag indiferent de circumstante. Trebuie sa tina legatura permanent, ca sa nu rupa liantul.

Berbec cu Capricorn: Trebuie sa urce constant pe munte pentru a gasi zapada. Linistea si intelegerea se construiesc, nu vin odata cu prima discutie. Au multe sa-si predea unul altuia.

Berbec cu Varsator: Aceasta este relatia perfecta! O potrivire minunata, care nu va lasa niciun moment de plictiseala sa patrunda in cuplu.

Berbec cu Pesti: Berbecul va frange iremediabil inima nativului nascut in Pesti. Acesta nu poate mentine ritmul Berbecului, daramite sa concureze cu el!

Text: Alina Lupa