Culoare pe buzele tale?! Da, indrazneste!

shutterstock 112110725Machiajul, arma feminitatii ce ne face sa stralucim sub lumina reflectoarelor in fiecare zi din viata noastra, arma seductiei ce ne pune in evidenta si ne scoate in fata, dar in acelasi timp ne deosebeste prin simplitatea, eleganta si naturaletea lui. Machiajul ochilor atent ales, nuanta fondului de ten corespunzatoare tipului de ten, definitivarea pometilor cu ajutorul blush-ului si, evident, alegerea rujului potrivit pentru a face machiajul special.

Rujul nu este deloc de neglijat pentru un machiaj reusit si in tendinte. Asa cum accesoriile sunt diferite de la sezon la sezon, asa cum machiajul difera pentru orice moment al zilei, asa si rujul are nuante preferate in fiecare sezon.

 

Tendintele in materie de rujuri pentru aceasta primavara sunt urmatoarele:

Buze nude: in sezonul mai cald poti purta culori mai calde, nu numai in vestimentatie, ci si pe buze, cu ajutorul rujului. Opteaza pentru o culoare armonioasa, simpla, dar usor de remarcat, de purtat in orice moment al zilei, dar si la evenimente nocturne, atunci cand adopti un machiaj mai sofisticat si incarcat. Tine cont ca rujul nu trebuie sa fie tipator prin culoarea lui.

Roz sau lila: este o culoare pretioasa ce scoate in evidenta o tinuta monocromatica, pata de culoare ce defineste imaginea senzualitatii.

Corai: o varianta bogata in oranj, asemanatoare unei coji de mandarina, o nuanta calda ce exprima sexualitate, cu usurinta intrata in gratiile doamnelor si domnisoarelor.

Rosu: nu este noutatea sezonului, clar! Dar cu siguranta este senzational pe buze, iti permite sa adopti un machiaj simplu, dar cochet iar buzele sa fie in centrul atentiei. Rosu aprins, rosu mat, ambele arata indrazneala, puterea si feminitatea, este bine evidentiat prin linia si forma buzelor!

Naturalete, senzualitate, dar si o sexualitate aparte, toate acestea le poate exprima un ruj cu grija ales si purtat intr-o maniera armonioasa. Rujul defineste feminitatea absoluta, este rezistent si confortabil, intens, dar si catifelat, le ofera buzelor incredere si poate fi asortat oricarei tinute si purtat in multe culori tonice si indraznete.

Text: Maria Camelia Diaconu