”Culoarea ta”, Nadir feat CRBL

Piesa cu acelasi nume compusa de Randi si CRBL este cel al treilea single cu versuri in limba romana lansat de Nadir Tamuz. Finalist al celui de-al doilea sezon al concursului X Factor, Nadir a lansat pana acum single-urile de succes “Interzis”, “Leyla” si “Mana-n mana” feat J. Yolo.

             Un videoclip ”interzis cardiacilor”

Regia videoclipului lansat oficial de cei doi cu ocazia unui concert sustinut in Centrul Vechi al Bucurestilor este semnata de Taz Dongo. ”Ce rebele-s fetele rele, iar primul meu videoclip abunda de frumusete. Cu toate ca a fost frig, ne-am simtit bine la filmari si se simte vibe-ul pozitiv si in video. Ma bucur ca CRBL a acceptat sa faca partea de rap. Este al doilea single compus de catre Randi pentru mine si sper ca vom continua colaborarea. Videoclipul este interzis cardiacilor, dar piesa sper sa fie pe buzele tuturor “, spunea Nadir care a filmat alaturi de Florentina Raiciu, o blonda extrem de sexy. ”Ma bucur ca CRBL a acceptat sa faca partea de rap. Este al doilea single compus de Randi pentru mine si sper ca vom continua colaborarea. Videoclipul este interzis cardiacilor, iar piesa sper sa fie fredonata de toata lumea “. La eveniment au fost prezenti CRBL si sotia lui, Randi, Cristian D, Crina Mardare, profesoara de canto a lui lui Nadir si Misu Cernea. De altfel fiul lor Bubu si colegii din LaLa Band i-au acompaniat pe Nadir, CRBL si Randi cu ocazia recitalului lor.

            De la statutul de concurent X Factor, la cel de vedeta

Concurent X Factor al celui de-al doilea sezon, Nadir a pasit in muzica romaneasca cu single-ul “Interzis”, urmat de “Leyla” si feat-ul cu J. Yolo pentru piesa “Mana-n mana“. Primul sau videoclip la single-ul “Culoarea ta i-a adus si colaborarea cu CRBL care a lansat recent cu Adda si Raku piesa “Usor usor”, dar si primul sau album solo intitulat “Ce-avem noi aici?!”, un material ce contine 14 piese. Nadir le urmeaza altor finalisti X Factor care au cucerit topurile muzicale. Dragos Udila, trupa Maxim sau Ligia Moldovan sunt doar cativa dintre cei care si-au vazut visul implinit.

 

 

Realizator: Oana Georgescu

Operator: Mihai Robu

Editor: Nicu Pojaru

Foto: Sebastian Oros